reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

:-)
szkodliwe sa bardzo slodycze ciastka ciasta zawieraja utwardzone tluszcze ktore sa neurotoksyczne, podobnie chipsy najwieksze swinstwo, nawet paluszki slone zawieraja trucizne, chleb...spolchniacze i inne swinstwa.....niestety nawet warzywa ktore rosna w nieodpowiedniej okolicy , ale tego nie sprawdzimy juz.....poza tym samo oddychanie jest szkodliwe ...wiec nie mozemy wpadac w paranoje.... niestety nasze pokolenie i kolejne nie beda juz tak dlugo zyly jak nasze prababki...ale my tego juz nie zmienimy.....

ps. dzisiaj w nocy sie obudzilam z bolem podbrzusza a w sumie taki sciagajace cos czula jakby chyba skurcz :-( 3 razy sie powtorzyl i pszeszlo....wiec nie panikowalam ale nie bylo to mile uczucie..... za tydzien do gina ide zobaczymy co powie.....czy Wy tez to macie? poza tym znowu mam jakies koszmary....dzisiaj bieglam za moim dzieckiem zeby pod samochod nnie wpadlo...makabra......czytalam ze horrory nocne to podobnie jak zaparcia w ciazy- norma...ja w zyciu tyylu horrow na raz nie mialam :-)

reklama
Myfa... ja tez takie podobne skurcze mialam. A ze byly w tym samym dniu co moje omdlenie, to pobieglam do gina. Dal duphaston na wszelki wypadek....
Ale generalnie powiedzial, zeby sie tym jakos za bardzo nie przejmowac, jesli nie sa czeste, regularne, bolesne i same mijaja...
Ja jutro ide do gina. Moze zobacze malenstwo.... ale chyba nie, bo przy ostatnim USG mowil, ze nastepne dopiero po 20 tyg.
Ale moze jednak.....

Myfa ja też mam czasem takie ściągające bóle na podbrzuszu a teraz właśnie bardziej zgiełam sie na fotelu i maluch
zaczał sie chyba rozpychac :D mówiac "mama gnieciesz mnie" :D ;D :D
Ja nie mam jakiś horrorów może z 1-2 razy ale za to jak ogladam wózki w sklepie to potem cała noc śni mi sie
że wybieram, zamawiam oddaje ten wózek i rano budze sie niewyspana po takim nocnym shoppingu!! :D

ja wczesniej nie miałam takich skurczow....ale wierze ze to cwiczenia macicy przed porodem :-) umowilam sie juz na 22 wrzesnia do gina zobacze co on powie nie biore nospy bo w sumie to nie jest regularne...

Myfa - mi tez sie to zdarza (skurczyki) . Oczywiście dla swojego spokoju skonsultuj to zginem :) A tymi snami sie nie przejmuj :) Chyba większość ma takie jazdy :)

A ja w przyszłym tyg do endokrynologa na konsultację. Mój guzek na tarczycy sie odezwał - zaczął boleć wieć to już nie sa pzrelewki.W dodoatku podwyższony hormon tarczycy. Trochę pękam ale przeciez będzie dobrze, prawda?

reklama
DZIĘKI :) MOJE MAGICZNE ZAKLĘCIE MUSI ZADZIAŁAĆ BO JAK NIE ZADZIAŁA TO DOPIERO BEDZIE KICHA ;) sorry za capslock - sie mi skubany właczył wrrrrr

Do góry