reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Ja dziś do ginki na kontrolę idę... chciałam poczekać do miesiączki ale dziś moja ginka kończy pracę w tej placówce do której chodzę i będzie już tylko w Swissmedzie więc sobie do niej pójdę ostatni raz i może mi kogoś tu blisko poleci.

reklama
Magduśka ja też po porodzie zmieniłam gina, z konieczności bo ta moja jest tak oblegana przez pacjentki, że cudem jest dostać się do niej w przychodni a na prywatne wizyty teraz mnie nie stać bo z bioderkami Iguni jeżdże na dość drogie wizyty. Miałam gigantyczny opór przed tym gościem, bo to ojciec mojej kumpeli :-[ :-[ :-[ :-[ ale w przychodni nie ma wyboru jest tylko on. Przełamałam się i poszłam, potem nawet sie cieszyłam, bo po znajomości, bez czekania w sporawych kolejkach mnie przyjmował ;D ;D ;D

no jestem po i moja lekarka zakłada prywatny gabinet i będę do niej miała 10 minut :) więc wsio super hihi. No i poszłam mimo tego że nie mam miesiączki a ona na to że i tak po pół roku od porodu musi być kontrola i że @ mogę nie mieć dopóki karmię więc do roku :) jeśli po miesiącu od przerwania karmienia nie będzie @ to do lekarza na kontrolę

ja tez jeszcze nie miałam @,nie zebym teskniła ,ale wolałabym wiedziec co sie dzieje
i miec jakas kontrole,chyba musze sie z ginem umówic.

No to ja najlepiej, bo tak jak pisalam okres od poczatku sierpnia raz na trzy dni, a teraz juz 2 tygodnie :mad:. Pytałam kumpeli i tez po ciązy miała 3 tygodnie. Ale juz za chwile pierwsza tabletkę zazyje i sie skończy ;D nareszcie uff

reklama
Do góry