reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
misia bedzie dobrze

ja tez myslalam ,ze zwariuje ale w koncu okres przyszedl sobie ale taki dziwny po troszeczku takie wlasnie plamienia

Misia, będzie dobrze. A ja założyłam sobie spiralkę, ale mam mieszane uczucia. Mam znajomą ,która ma córcię zpierwszego cyklu ze spiralką. Chociaż ojciec uspokaja mnie, że jak dobrze założona, to będzie służyć. Zobaczymy. Aha, ja jeszcze okresu nie miałam

Misia bedzie dobrze.

A ja też nie dostałam @ - może mi sie wreszcie unormuje :laugh: bo częstotliwośc co dwa tygodnie mnie przerażała

A ja jeszcze bez zadnych plamień i okresów a zadzwonili do mnie z gabinetu gina ze mam sie zameldowac na powtórną cytologię jak zacznę miesiaczkowac... Ciekawe kiedy to będzie ;)

I ja też jeszcze nie mam @. A i jeszcze muszę wam się przyznać, że jeszcze nie byłam po urodzeniu u gina. Wybierałam się ale jakoś tak nie mam godnego uwagi lekarza, bo ten co mnie prowadził w ciąży już nie pracuje (nawet gdyby pracował to bym do niego nie poszła). Byłam u położnej rozmawiałyśmy ale do lekarza, który jest na miejscu poprzedniego jeszcze nie poszłam. Chyba musze się rozejrzeć i się przejść. W szpitalu byłam na kontroli (przy okazji zdejmowania szwów) ale to dawno i było ok więc chyba dlatego to trochę zaniedbałam.

reklama
Do góry