reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
mnie że się tak wyrażę krew zalewa
Jezuu normalnie muszę nosić podpaski bo z tamponem to nigdzie nie da rady wyjść. Jeszcze wczoraj w miarę (oprócz mega bólu brzucha) ale dziś porażka od rana. Ciekawe ile dni to będzie trwało.., wykrwawię się na śmierć :-/
Jezuu normalnie muszę nosić podpaski bo z tamponem to nigdzie nie da rady wyjść. Jeszcze wczoraj w miarę (oprócz mega bólu brzucha) ale dziś porażka od rana. Ciekawe ile dni to będzie trwało.., wykrwawię się na śmierć :-/
u mnie tez strasznie "krwawe" zrobily sie miesiaczki. i fajnie brzuch nie boli, ale ostatnio w pierwszy dzien tak mnie cos ciagnelo w brzuchu, jakby jajnik czy cos. normalnie tragedia ... hmmm, jeszcze podczas okresu nie zdarzylo mi sie to :
dynia
papla maniakalna
Kobitki szczere wyrazy współczucia, ale wszystko się pięknie unormuje, zobaczycie mi się już chyba wyregulowało i jest miodzio
reklama
Magduska pisze:mnie że się tak wyrażę krew zalewa
Madziu trzymaj się!
Podziel się: