reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

o matko.... ja mam tak kolo 6-7 dni a ostatnio 5 .... wspolczuje i obym ja takiej nie miala nigdy....

reklama
mnie że się tak wyrażę krew zalewa :(
Jezuu normalnie muszę nosić podpaski bo z tamponem to nigdzie nie da rady wyjść. Jeszcze wczoraj w miarę (oprócz mega bólu brzucha) ale dziś porażka od rana. Ciekawe ile dni to będzie trwało.., wykrwawię się na śmierć :-/

u mnie tez strasznie "krwawe" zrobily sie miesiaczki. i fajnie brzuch nie boli, ale ostatnio w pierwszy dzien tak mnie cos ciagnelo w brzuchu, jakby jajnik czy cos. normalnie tragedia :mad:... hmmm, jeszcze podczas okresu nie zdarzylo mi sie to ::)

reklama
Magduska pisze:
mnie że się tak wyrażę krew zalewa :(
Jezuu normalnie muszę nosić podpaski bo z tamponem to nigdzie nie da rady wyjść. Jeszcze wczoraj w miarę (oprócz mega bólu brzucha) ale dziś porażka od rana. Ciekawe ile dni to będzie trwało.., wykrwawię się na śmierć :-/

Madziu trzymaj się!

Do góry