reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Po pierwszej ciąży pierwszy @ miałam właściwie bezbolesny. Zobaczymy jak będzie teraz. I to chyba niedługo, bo ostatnio mniej karmię i od 2tyg. pobolewa mnie podbrzusze. Ale na razie cisza ::).

Ewako współczuję z tym "okresowym sierpniem".

reklama
Ja tez jeszcze nie mialam @. Od jakiegos czasu pobolewa mnie podbrzusze, ale nic.
Nadal karmie piersia. Nie wiem, czy nalezaloby pojsc do gina, czy czekac na 1 @ po zakonczeniu karmienia...

Mika ja byłam u ginki w zeszły czwartek i jeszcze wtedy nie miałam @. Dostałam 3 dni temu.
Pytałam ginkę a ona mówiła że na kontrolę po pół roku od porodu powinno się pójść a jeśli chodzi o @ to jeśli przestaniesz karmić piersią i po miesiącu nadal nie będziesz mieć @ to wtedy też do ginki. U mnie problem się rozwiązał bo dostałam
Swoją drogą dziś 3 dzień a u mnie dalej Niagara :mad:

Ja tez sie wybieram, ale wybrac sie nie moge ;-(
Od jakis 2 miesiecy mam wrazenie, ze juz, juz za moment dostane i nic. W sumie to dobrze :-) Ale wolalabym juz chyba wiedziec na czym stoje.
Ale moze my sie jeszcze za czesto karmimy?? Wypada nam jakies 5-6 karmien na dobe.
I pol roku tez minelo, wiec i tak ide skontrolowac co i jak. No i moze wreszcie te nieszczesna spiralke sobie zamontuje, bo ciagle jakos odwagi nie mam ;-(

reklama
Kira, sądząc po twym uniesieniu, pierwsza @ jest tuż tuż, masz juz objawy syndromu wqrwionego jaja ;-) więc za tydzień, góra dwa możesz usłyszeć puk, puk to ja długo oczekiwany gość:tak::tak:

Do góry