reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

Po pierwszej ciąży pierwszy @ miałam właściwie bezbolesny. Zobaczymy jak będzie teraz. I to chyba niedługo, bo ostatnio mniej karmię i od 2tyg. pobolewa mnie podbrzusze. Ale na razie cisza ::).

Ewako współczuję z tym "okresowym sierpniem".

reklama
Ja tez jeszcze nie mialam @. Od jakiegos czasu pobolewa mnie podbrzusze, ale nic.
Nadal karmie piersia. Nie wiem, czy nalezaloby pojsc do gina, czy czekac na 1 @ po zakonczeniu karmienia...

Mika ja byłam u ginki w zeszły czwartek i jeszcze wtedy nie miałam @. Dostałam 3 dni temu.
Pytałam ginkę a ona mówiła że na kontrolę po pół roku od porodu powinno się pójść a jeśli chodzi o @ to jeśli przestaniesz karmić piersią i po miesiącu nadal nie będziesz mieć @ to wtedy też do ginki. U mnie problem się rozwiązał bo dostałam
Swoją drogą dziś 3 dzień a u mnie dalej Niagara :mad:

Ja tez sie wybieram, ale wybrac sie nie moge ;-(
Od jakis 2 miesiecy mam wrazenie, ze juz, juz za moment dostane i nic. W sumie to dobrze :-) Ale wolalabym juz chyba wiedziec na czym stoje.
Ale moze my sie jeszcze za czesto karmimy?? Wypada nam jakies 5-6 karmien na dobe.
I pol roku tez minelo, wiec i tak ide skontrolowac co i jak. No i moze wreszcie te nieszczesna spiralke sobie zamontuje, bo ciagle jakos odwagi nie mam ;-(

reklama
Kira, sądząc po twym uniesieniu, pierwsza @ jest tuż tuż, masz juz objawy syndromu wqrwionego jaja ;-) więc za tydzień, góra dwa możesz usłyszeć puk, puk to ja długo oczekiwany gość:tak::tak:

Do góry