reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Rybka, to nie rybka, tylko ryba paskudna!!!!!!!!! Marsz do gina!!!!!!!!!!! (a tak dla wyjasnienie, to przez facia o nazwisku ryba zawalilam rok na studiach... wiec... sa,a wiesz, jaki wydzwiek ma to, co napisalam ;-) )
U mnie wszystkiego brak :-) Czuje sie jakbym znow miala z 11 lat ;-)

A spiralke mialam zakladac pod koniec maja... zaloze chyba teraz jakos na dniach.
Tez te zwykla. Moj gin jest zdecydowanym przeciwnikiem tych hormonalnych. Podobno one sa tak naprawde lecznicze i nie powinno sie ich ladowac kazdemu, jesli nie ma wyraznych wskazan medycznych (miesniaki etc.). A ten boom na nie w ostatnim czasie to dobrze zorganizowana akcja reklamowa tylko :-)

Ale to moze tylko jego wizje, bo juz leciwy lekko jest :-)

Co do ciaz ze spiralka... to... no ja bym sie chyba najbardziej bala, ze sie drugiej dzidzi krzywda stanie przez toto :-) Jakos mnie nosi na drugie ostatnio ;-) Wszyscy sa przerazeni ;-)

Misia ja po pierwszej ciąży dokąd karmiłam miałam okres co 2 m-ce. Także nie przejmuj sie, no chyba że są podstawy do podejrzeń  ;).

A @ u mnie też niet, choć czasami pobolewa mnie w podbrzuszu, ale póki co cisza- oby tak jeszcze z kilka m-cy.

Karola, w ogole nie celuje. To tylko takie marzenia scietej glowy. Do realizacji po szostc w totka i wiekszym lokum... wiec .. nigdy...

reklama
W środe byłam u mojej ginki bo cos źle sie czuje po cerazette mam kilka objawów o których kiedyś pisała Kira spadek libido i hormonalne
zmiany na twarzy znaczy sie takie bolące syfki :( no i dowiedzialam sie że to moze byc po tabletkach bo one mają tylko progesteron i to niestety
tak wpływa, pogadałam sobei z doktórką na temat spirali tych mechanicznych i hormonalnych i chyba zdecycuje sie na hormonalną ( wtedy sa dwa hormony
jak w zwykłych tabl anty ) a można cycem normalnie karmić, tylko muszę poczekać do lipca bo niestety to kosztuje a teraz mamy chrzciny i było
troche wydatków wiec jade na ostatnim listku cerazetki!

Do góry