reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
karola7 u mnie chyba odobnie jak u Ciebie 2 tyg temu mialam takie jasnawe plamienie i dzisiaj to samo kurde wydaje mi sie ze to byl okres dzisiaj mnie jeszcze muli dodatkowo w brzuchu... mysle ze on sie musi uregulowac

A macie jakieś ksutki uboczne po tych tabletkach??
Bo ja bo tabletkach harmonet żle się czuje podkreślam ze to moje pierwsze tabletki, plamie po nich , brzuch mnie boli, i piersi.

hurraaaaaaaaaaaaaaa dostalam okres
chyba sie jeszcze z tego nigdy tak nie cieszylam my co prawda sie prezerwatywka zabezpieczamy ale po ostatnim seksiku nie bylam taka pewna czy wszystko okay ale teraz juz jestem co prawda maz mnie zapewnial ,ze bylo wszystko okay i nic sie z tym gumowym cudem nie stalo ale ja sie tak balam ,ze juz trzecie sie nam szykuje
a teraz to tableteczki w ruch juz od dzisiaj ida i bedzie bajka

Ino w te pendy:) Ja tez bylam pozno, po 15 tygodniach od porodu. Nie krzyczal, tylko pokrecil glowa, ale namarudzilam, ze dziecka nie ma z kim zostawic, ze cale dnie przy cycu siedzi. Wazne, ze wszystko ok. Kachna, pedz, pedz.

No i ja dzis na kontroli byłam i wszystko ok. Wziełam recepte na ten zastrzyk, bo ile mozna w kaloszach (jak to pisała nasza MadziaS) i ide jutro sie zaszczepic ;D.

reklama
Mnie gin skrytykowała bo tez byłam późno- po trzech miesiacach i na dodatek zapomniałam wziąść ze soba wypisu ze szpitala opis pobytu+wyniki badań jakie robiono w szpitalu (to się chyba epikryza nazywa czy coś takiego) tym bardziej cos tam było i brałam Augmentin.

Do góry