reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Misia, ja pierwszy @ dostalam 8 kwietnia, a nastepny po 43 dniach...tez nie mialam wesolej miny...ale przyszedl, wiec nie martw. Wszystko sie "w nas" musi unormowac...i uwierz mi, mialam mdlosci, zwroty glowy...malo tego, bylam pewna, ze jakies ruchy w brzuszku czuje...wiec na razie sie nie denerwuj. Najwyzej Wiktorio bedzie mial Wiktorie:)

dziewczyny wczoraj odstawiłam tabletki bo robie tą przerwe siedmio dniową, noi dzisiaj mam palamienia takie jedno razowe i na tym koniec to normalne?? czy jeszcze dostane okres?? Doradzcie mi prosze bo cholera juz mysle .. ::)

no mam nadzieję Asia że to tylko moja wybujała wyobraźnia... nie byłoby mi do śmiechu gdyby się trafiła kolejna dzidzia tak szybko... nie mówiąc już o zagrożeniu rozejściu się szwu po CC :(

szczęściara no ja właśnie miałam takie jednodniowe okresy...

czyli mam sie nie  przejmować??

ja na drugo okres tez tak czekałam i spóznił się mi az 11 dni i już miałam takie myśli ze jestem w ciąży. I poszłam ze starchu do Gina ale zbadał mnie i bylo OK. U Gina byłam we wtorek a okres dostałam w czwartek. Także Jest Ok nie martw się.

Misia spokojnie mysle, ze bedzie dobrze. Moj ginio powiedzial, ze to pierwsze to nawet nie musial byc @ tylko moze jakies resztki, skrzepy itp. Wiec te jednodniowe to moze nie @.
Szczesiara wez no kobito ulotke, przeczytaj se spokojnie, w ciagu tych siedmiu dni powinnas dostac @. Wiec nie panikowac:)

Misi bedzie ok. Mja siostra po pól roku dostała. Mi tam niczego nie brakuje ;D. Ide dzis na zastrzyk, wlasnie maz pojechal kupic :(

reklama
Misia, skarbie. Po piersze, to wczesniej to mogl nie byc okresik. Po drugie, nawet jak byl, to regularnosc nie wraca od razu. To troche tak jak z pierwszymi w zyciu miesiaczkami. troche potrwa zanim bedzie mozna cokolwiek przewidziec. Po trzecie, regularnosc sprzed ciazy, a ta pociazowa, moga byc inne. Tzn., jesli kiedys mialo sie cykle np. 28-dniowe, teraz moga byc np. co 34 dni. Roznie moze sie to unormowac :-)

Do góry