reklama
Kurcze... Karola, moj gin mi mowil, ze u mnie te krwawienia to na 100% nie @. Bo jak karmie piersia i sa jakos tak czesto te krwawienia to moga byc inne przyczyny ;-(
Moze tez sie przejdz i zapytaj??
My szukamy przyczyny (polip juz wykluczony, nieobkurczona macica tez)... teraz jeszcze sprawdzamy, czy to moze nie za malo plytek krwi (wiec kiepska krzepliwosc), albo za malo, czy za duzo (nie pamietam) progesteronu...
Zobaczymy.
No i dostalam granulki na podwyzszenie krzepliwosci (bo po nich juz mialam spokoj) i jakis antybiotych i globulki....
Moze tez sie przejdz i zapytaj??
My szukamy przyczyny (polip juz wykluczony, nieobkurczona macica tez)... teraz jeszcze sprawdzamy, czy to moze nie za malo plytek krwi (wiec kiepska krzepliwosc), albo za malo, czy za duzo (nie pamietam) progesteronu...
Zobaczymy.
No i dostalam granulki na podwyzszenie krzepliwosci (bo po nich juz mialam spokoj) i jakis antybiotych i globulki....
karola7
Fanka BB :)
No to nieźle. Kiedyś miałam mierzoną krzepliwość i była dość niska. Może to to? A po Matim nie było takich problemów. Tylko kiedy ja znajdę czas zeby pójść do gina - małża non stop w pracy, a ja z 2 dzieci bez samochodu nie dam rady.
Aska K
Mama Marcelka:)
Karolla, bierzesz Cezarette? Bo ja wczesniej jechalam na Mercilonie, a teraz wlasnie sie zastanawiam nad Cezarette.
Aska K
Mama Marcelka:)
No wlasnie wiem Karolla, dlatego chcialabym zaczac je stosowac. Ja Mercilonu juz nie tkne. Cholernie zatrzymywal mi wode. Na poczatku bylo ok, ale chyba po 2 latach stosowania opuchly mi oczy, szyja, sporo przytylam. Mam nadzieje, ze po tych bedzie ok.
reklama
Podziel się: