reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Misia pytałas może swojej gin? O te @? Bo ja dzisiaj znowu :( Zaczynam się poważnie martwić bo to już 3 raz i regularnie jak w zegarku - tylko co 2 tygodnie. Trochę często.

reklama
Kurcze... Karola, moj gin mi mowil, ze u mnie te krwawienia to na 100% nie @. Bo jak karmie piersia i sa jakos tak czesto te krwawienia to moga byc inne przyczyny ;-(
Moze tez sie przejdz i zapytaj??
My szukamy przyczyny (polip juz wykluczony, nieobkurczona macica tez)... teraz jeszcze sprawdzamy, czy to moze nie za malo plytek krwi (wiec kiepska krzepliwosc), albo za malo, czy za duzo (nie pamietam) progesteronu...
Zobaczymy.
No i dostalam granulki na podwyzszenie krzepliwosci (bo po nich juz mialam spokoj) i jakis antybiotych i globulki....

No to nieźle. Kiedyś miałam mierzoną krzepliwość i była dość niska. Może to to? A po Matim nie było takich problemów. Tylko kiedy ja znajdę czas zeby pójść do gina - małża non stop w pracy, a ja z 2 dzieci bez samochodu nie dam rady.

Tak biore już 3 listek i jest ok! Nie widzę zadnych skutków ubocznych ja brałam kiedys cilest ale przy cycu nie mozna jedynie cezarette są dozwolone!

No wlasnie wiem Karolla, dlatego chcialabym zaczac je stosowac. Ja Mercilonu juz nie tkne. Cholernie zatrzymywal mi wode. Na poczatku bylo ok, ale chyba po 2 latach stosowania opuchly mi oczy, szyja, sporo przytylam. Mam nadzieje, ze po tych bedzie ok.

reklama
karola7 zrob sobie morfologie badanko PLT to oznaczenie ilosci plytek min to 150 ....najlepiej isc juz zwynikami do gina...

Do góry