reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u gina.

wczoraj byłam z mezem u gina sparwdzil czy wody plodowe ssie nie sacza po moich osoatnich obserwacjach...powiedzial ze gdyby tak bylo to juz koniec z malenstwem, na szczescie ph jak to nazwal "bajeczne" nic nie cieknie :-) dodatkowo na usg zauwazyl ze jest ich bardzo duzo i nie mam co sie martwic, poza tym maluszek ciagle w ruchu, chociaz powiem szczerze ze jedno sie potwierdza ze maluszki zaczynaja sie wiercic jak jest usg robione - te fale czy sa szkodliwe dowiemy sie za x lat, ale ja juz nie bede meczyc mojego maluszka tym bardziej dla swojej hmmm wiecie ciekaosci...nagral mi gin wszytsko na kasete i w domu jeszcze z 10 razy obejrzalam :-) lzy cisna sie same do oczu niesamowite przezycie, maluszek urósl juz sporo i ma 3 cm od skroni do skroni, widzialam tez kregoslupek bardzo widoczny :-) lapkami przebieral cudny widok :-)....
zaluje tyl;ko ze nie wiedzialam ze sprzet mojego gina nie jest najnowszy ...inaczej poszla bym do mojej ginki z wawy.....
pozdrowionka

reklama
Myfa to super. A co do tego wiercenia to myślę, że maluszki tak się kręcą, bo coś je uciska. W końcu juz to wszystko czują. Pamietam, że dzidzia "ucieka" przed aparatem, be w tym miejscu robi jej się ciaśniej. A co do szkodliwości fal - to nic nie wiadomo :(
Misiaq dowiedz się najpierw czy można, bo nie wszędzie jest mozliwość nagrywania - różne sprzęty.

Myfa super, ze wszystko jest w porzadku, gin jednak potrafi czlowieka uspokoic. Ja po wizycie wychodze bardzo zrelaksowana, a im dalej od wizyty tym wiecej dziwnych mysli w glowie sie zaczyna klebic. Nic to za dwa tygodnie nastepna wizyta  :D

Myfa :) Bardzo sie ciesze :)

A ja dopiero wizyta w poniedziałek :) Od 22 mam urlop wiec poprosze gina o wczesniejsze USG.Już bardzo chcę wiedzieć, ze wszystko jest w porządku z Bejbisiem.

hej jest tutaj po raz pierwszy bardzo się ciesze że istnieje takie forum gdzie My "Mamusie" możemy podzielić się odczuciami , mam termin na 18 lutego 2006.Wczoraj minął 12 tydzień:-) Ale lekarz nie zrobił mi USG:-( Bo nie ma takiej potrzby, ciąża bardzo ładnie się rozwija bardzo się ciesze , nie ma się co spieszyć z USG:-) I tak wyczuwam serduszko ale za dwa tygodnie mam nadzieje że zobacze fasolke o wymiarze 7cm:-) POzdrawiam Was wszystkich serdecznie:-)

Myfa cieszę się że wszystko ok - piękne chwile przeżyłąś, wiem coś o tym :D a kasetę też już chyba z 10 razy obejrzałam ;)

Szczęściara20 witaj już cię do nas dopisuję ;D

Byłam dziś u gina - niestety mój na urlopie więc u innego, wszystko jest ok. Ciśnienie w normie. Ponieważ zaczeły rozdwajać mi się paznokcie to poradziła żebym jednak brała po 1 tabletce materny, kwas foliowy mam wyjeść i to wystarczy.

A cha na wadze po pierwszym trymestrze mam 2,5 kg więcej :D :D

reklama
Cześć szczęsciara.
Rybka co do wagi to ja jestem 2 na plusie, ale pewnie za tydzień dwa jeszcze z pół kilo przybędzie :laugh:

Do góry