reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u gina.

no u mnie wszystko jest w porządeczku :) no to fajnie, to przyjdę sobie do mojej gin po przyjeździe znad morza :) będę super wypoczęta! :) no i wtedy też będzie równo miesiąc od ostatniej wizyty :)

reklama
A ja dziewczynki w sobotę przerżyłam chwile zgrozy. Ukąśiła mnie pszczoła w wargę od wewnętrznej strony ust :mad:

Jestem uczulona na takie ukąszenia i usta potroiły rozmiary, broda i policzek też i zersztywniał, no makabra. :( Mąż wyssał żądło aż usta mam troszkę sine. Zaczęło się dzwonienie po lekarzach jak pomóc ciężarnej. Okazało się, że można łyknąć calcium w syropie i przykładać np. sodę zimną.

Mi akurat po sodzie napuchło wszystko jeszcze bardziej ale za to pomocna była cebula i zimny pomidor, po tym opuchlizna zmalała. Na drugi dzień znów wstałam trochę opuchnięta ale juz mi zchodzi i niewiele widać - ale co ja nerw zjadłam o dzidzię to moje.

Jezu Rybka jak Ty to zrobilas, jadlas te pszczole czy co ??? Dobrze ze wszystko szczesliwie sie skonczylo. Uwazaj na siebie.

Tetka1 przechyliłam kubek z kompotem nie patrząc co jest w środku w momencie przykładania do ust  - ale dodam że spojrzałam pół minuty wcześniej :( :( :( No i pszczoła wpadła do buzi w pierwszej kolejności :( :(

Ja to najbardziej przejęłam się tym, że dziecku może się coś stać, bo to, że ja spuchnięta i śine usta to nic nie szkodzi, zejdzie - ale tak mnie to martwiło, że ten jad do dziecka krwi przejdzie, że nie wiem - do tej pory jeszcze chodzą mi po głowie głupie myśli.

Rybka Już sytuacja opanowana, wierzę , że się bałaś- ja bym się zachowała tak samo. Ten strach o dziecko... zaczyna się u mnie silne działanie instynktu macierzyńskiego.

Rybka a może to byl sygnał - takie coś nie zdarza się często - w totka już dzisiaj grałaś? Powodzenia

reklama
Do góry