reklama
nenar
Fan(ka)
Drogie "lutuweczki" co do rodzenia dużych dzieci to da się tez urodzić naturalnie. Ja jestem tego przykładem 21 sierpnia urodziłam Szymona całe 4,880 kg i 63 cm długi. Wcale nie było ciężko bo tylko 4 godziny. Trzymam kciuki!!!
stokrotka_82
Początkująca w BB
Witam wszystkie PRZYSZŁE i JUŻ mamuśki ! Od dłuższego czasu jestem stałym bywalcem na waszym forum. Z ciekawością śledze co się u was dzieje (ok.6 m-cy) Bardzo lubie tu zaglądać - wszystkie jesteście SUPER!! Ja również czekam na swojego aniołka (Julie) - jeszcze tylko tydzień!! Mam nadzieję, że i ja będę mogła pochwalić się moją kruszynką. Dziewczyny trzymam za was kciuki żeby te nasze bejbiki szybko wyszły na zewnątrz!! Jestem tylko ciekawa, która z nas będzie następną szczęśliwą mamą?? :laugh:
stokrotka_82
Początkująca w BB
No to nie jesteś sama! Ja też nie mogę zasnąć. Może to normalka i wszystkie przed rozwiązaniem tak mają??? Trzymaj się ciepło!!
Oj, Magdska, ale Cie meczy bezsennosc. Biedactwo. Ja mialam tak we wczesniejsze noce. Nie dosc, ze problemy z usnieciem, to potem ciagle wstawanko. I tez bylam na maksa popuchnieta. teraz od dwoch nocy jakos lepiej. Odsypiam :-) No i jakos wody mam mniej :-)
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Dziś urodziny teściowej, nie zdążyłam zadzwonić z życzeniami jak już Ona dzwoniła czy prezent gotowy heh.
Kira a co do nocek to ja już się przyzwyczaiłam... wiem, że po urodzeniu też nie będę przesypiać nocek ale będzie to łażenie po domu miało przynajmniej jakiś sens.
My dziś od rana znów to samo... bóle jak na okres skurcze nieregularne i dupa blada...
Kira a co do nocek to ja już się przyzwyczaiłam... wiem, że po urodzeniu też nie będę przesypiać nocek ale będzie to łażenie po domu miało przynajmniej jakiś sens.
My dziś od rana znów to samo... bóle jak na okres skurcze nieregularne i dupa blada...
reklama
stokrotka_82
Początkująca w BB
Asia84 u mnie skurcze są podobne - jak u ciebie. Pojawiają się i znikają, a boli jak przy zwykłym okresie raz mocniej raz słabiej. Ciekawe czy to zwiastun rozwiązania?? Mam nadzieję że tak bo już nie mogę się doczekać!!
Podziel się: