reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

no my już po wizycie, też ostatniej ( niby) ,ale szyjka jeszcze twarda i długa , więc sobie poczekamy... mam na 20.02. termin, więc jeszcze troszkę ;)

reklama
Ja też właśnie wróciłam od gin.,która stwierdziła,że w moim przypadku,to trudno powiedzieć kiedy może poród nastąpić.Jej zdaniem (moim z resztą też) w każdej chwili, bo brzuchol mi twardnieje coraz częściej,często boli mnie jakbym okres miała dostać, brzuchol się opuścił, ale rozwarcia i z tych rzeczy nic nie ma. Ale moja mamuśka,to rozwarcia w ogóle nie miała,bóle były i musieli jej dać jakieś tabletki czy coś na rozwarcie. Czyli w każdej chwili może TEN MOMENT przyjść,prawda?

Kurcze.... z tym przytulankiem to u mnie jakos kijowo (tzn. nie z samym przytulankiem, co z efektami). Zamiast cos przyspieszac , to u mnie wrecz odwrotnie. Mam potem totalna cisze i nic sie nie dzieje.
Dzisiaj sie nakucalam sporo i szyjka kluje mnie tak, ze juz nie wiem, co mam ze soba zrobic :-)

A pogoda taka paskudna... ble... szaro, ciemno i sypie czyms mokrym, co sie nie moze zdecydowac, czy chce byc sniegiem czy deszczem.... Tez bym na miejscu naszych szkrabow siedziala w brzuszku, zamiast wylazic i to cos ogladac ;-)

Magduska trzymam kciuki za pomyślne prognozy :)

Kira i ja widzę że ta pogoda jakaś do d... :( a co do kucania, polecam zbieranie zapałek ale kucanie osobno do każdej z nich :) a potem dla relaksu bzykanko i drzemka ;) u mnie podziałało :D

No i nic nowego. Czekać bo w każdej chwili mogę urodzić. Szyjka bardzo krótka ale z rozwarciem nic się nie zmieniło. Nie wiem czy jak taka szyjka krótka to sexik można??

reklama
No dobra to ja go wykorzystałam w nocy i co? :) Czekam na jakieś efekty. Siostra moja przyjechała i zostaje do 25 lutego musimy sie spręźyć do tego czasu hihi

Do góry