reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

no my już po wizycie, też ostatniej ( niby) ,ale szyjka jeszcze twarda i długa , więc sobie poczekamy... mam na 20.02. termin, więc jeszcze troszkę ;)

reklama
Ja też właśnie wróciłam od gin.,która stwierdziła,że w moim przypadku,to trudno powiedzieć kiedy może poród nastąpić.Jej zdaniem (moim z resztą też) w każdej chwili, bo brzuchol mi twardnieje coraz częściej,często boli mnie jakbym okres miała dostać, brzuchol się opuścił, ale rozwarcia i z tych rzeczy nic nie ma. Ale moja mamuśka,to rozwarcia w ogóle nie miała,bóle były i musieli jej dać jakieś tabletki czy coś na rozwarcie. Czyli w każdej chwili może TEN MOMENT przyjść,prawda?

Kurcze.... z tym przytulankiem to u mnie jakos kijowo (tzn. nie z samym przytulankiem, co z efektami). Zamiast cos przyspieszac , to u mnie wrecz odwrotnie. Mam potem totalna cisze i nic sie nie dzieje.
Dzisiaj sie nakucalam sporo i szyjka kluje mnie tak, ze juz nie wiem, co mam ze soba zrobic :-)

A pogoda taka paskudna... ble... szaro, ciemno i sypie czyms mokrym, co sie nie moze zdecydowac, czy chce byc sniegiem czy deszczem.... Tez bym na miejscu naszych szkrabow siedziala w brzuszku, zamiast wylazic i to cos ogladac ;-)

Magduska trzymam kciuki za pomyślne prognozy :)

Kira i ja widzę że ta pogoda jakaś do d... :( a co do kucania, polecam zbieranie zapałek ale kucanie osobno do każdej z nich :) a potem dla relaksu bzykanko i drzemka ;) u mnie podziałało :D

No i nic nowego. Czekać bo w każdej chwili mogę urodzić. Szyjka bardzo krótka ale z rozwarciem nic się nie zmieniło. Nie wiem czy jak taka szyjka krótka to sexik można??

reklama
No dobra to ja go wykorzystałam w nocy i co? :) Czekam na jakieś efekty. Siostra moja przyjechała i zostaje do 25 lutego musimy sie spręźyć do tego czasu hihi

Do góry