reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u gina.

o kurcze, Karola to uważaj na siebie, może więcej witaminki C jedz bo ona zakwasza mocz i dzięki temu chroni przed zakażeniem.

Ja wręcz przeciwnie mam dużo energii i duży apetyt, czuję się rewelacyjnie i skończyło się już moje popołudniowe posypianie :) Poszłam spać o 2 w nocy a wstałam jak skowronek o 7:45 :) niesamowicie, juz dawno się tak dobrze nie czułam :)

reklama
Mi sie tez polepszyło, zdarza mi sie spać w dzień - ale ostatnio to nawet do 22 mogę na luzie posiedzieć :) A apetyt...u lalalalaaaaaaaaaaaaaa :) Naprawdę musze sie ograniczać :)

Dziewczyny - proponuję sok z żurawinki.Nie dość,że smaczny to profilaktycznie na pęcherz :)

zauwazylam dzisiaj ze co jakis czas wyplywa ze mnie jakas woda - mocz to
nie jest bo jest przezroczysta boje sie bo jestem dopiero w 13 tyg a tu taki
numer.... o co chodzi? prosze pomozcie?
do gina ide 8 sierpnia dopiero

Myfa80 , moze to zwiększona wydzielina z pochwy??ale w przypadku wszelkich wątpliwości w ciązy, idź szybciutko do lakarza!! nie musiasz sie zapisywac!!sytuacja jest nagła i już, ciężarnej kobiety raczej nikt normalny nie odwazy sie po prostu odprawic bez konsultacji

misia_q pisze:
Antares słońce właśnie wróciłam od ginekologa :) wszystko w porządku, mam się nie przejmować upławami, są to mleczne upławy spowodowane hormonami i wszystko u mnie przebiega książkowo. Gdyby były podbarwione na czerwono, różowo albo brązowo dopiero wtedy mam się zgłosić.

to napisała swego czasu Misia-q.Moze u Ciebie podobnie :) Nie martw sie na zapas Kochana :) I kto to mówi hi, hi, hi

Myfa ja bym na twoim miejscu poszła szybciutko do lekarza. Możesz też pojechać do szpitala na ginekologię. Tak na wszelki wypadek. Pewnie to nic, ale w ciąży chyba lepiej na zimne dmuchać. Trzymaj się i pedź do lekarza.

Ja tez mysle, ze wszystko jest w porzadku, ale jednak lepiej coby lekarz sie na ten temat wypowiedzial, a i sama tez nie bedziesz sie martwila. Trzymaj sie

Antares, a twoje upławy ustały? Bo moje chyba nie:( W dodatku mam podwyższony poziom leukocytów we krwi. W piątek idę do gina, ale strasznie się boję, czy wszystko jest ok. :(

podwyzszony poziom leukocytow jesli nie przekracza 20 tys jest ok u kobiet w ciazy moze az tak sie podniesc :-)
ps. u mnie to chyba mocz bo kilka kropel mi poleci jak wyjde z wc

reklama
Pytia - hmmm... trudno stwierdzić szczerze mówiąc. Całe leczenie przeprowadziłam tak jak mi gin kazał. I : po lactovaginalu zauwazyłam - tak jak dziewczyny pisały - hi, hi, jakby "rozpuszczone opakowanie" na drugi dzień, więc chyba ok. Ale raz na jakiś czas - pojawia się coś co przypomina ekhm smarki ;) Rzadko to sie dzieje, nic nie piecze itd.8 sierpnia mam wizytę u gina i sie zobaczy.Ty koniecznie daj znac co Ci powiedział Twój lekarz.

Do góry