reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
To jest test, którym sprawdzasz czy nie sączą ci się wody, czy nie masz infekcji. To są takie wkładki, które w środku mają taki żółty paseczek i on jak jest wilgotny to zmienia barwę. Wtedy się go wyciąga i jak wyschnie i jest nadal żółty że o ok, znaczy, że to po prostu mocz. Gorzej jak nie wysycha i kolor zostaje niebieski lub zielony, wtedy jest to znak, że coś jest nie tak...

hejka,jestem po KTG,rano odszedl mi czop ,podejrzewam,zecaly juz (po ilosci),mam rozwarcie na 1 palec,to malo,ale zawsze cosik,no i na Ktg pokazalo mi skurcze jakies ,w porownaniu do piatkowego to kolosalna roznica,no i jak sie nic nie bedzie dzialo to w srode na powtorke badania i w piatek na wywolanie

Kacha, to w koncu bedziesz mogla przytulic swoje malenstwo!!!
Zazdroszczę Ci, ja jeszcze chyba troche poczekam.

no i co dupa jasiu u mnie sie nic nie zmienilo rozwarcie dalej takie same i skurczy tez nie ma
hahaha popczekamy zobaczymy

Blond tzn.jakie masz rozwarcie? na ile palcow
no teraz to juz na pewno max. 4 dni i mam dylemacik ,bo nie wiem czy mam szorowac wanienke dla dzidzi (bo dostalismy uzywana ) czy poleniuchowac....chyba poszoruje i laktator wyparze,bo wczorajsze porzadki poskutkowaly... ;D ;D

hmm,a ja mam króciutka szyjke
skurcze dosc czesto (z wykresu ktg)bo ja ich nie odczuwam
a rozwarcia zero ;D :laugh:

reklama
wiecie co, przepraszam, że ja tu o tym piszę ale nie mogę sięgnąć szyjki...
kurde zawsze mogłam jej dotknąć i zawsze była na miejscu a teraz gdzieś się schowała, czy to może świadczyć o tym, że się skróciła??? jak myslicie???

Do góry