reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
to Wy dziewczyny jeszcze do szyjki dosiegalyscie,ojjjj mi to brzucho przeszkadza,albo za krotkie rece mam,a moze to juz sie zbliza szybciutko porod i szyjki nie czuc :))no tak 2 dni to nie jest dlugo,chyba ze zaczniecie 10 miesiac tak jak ja :))
a jak wygladaja te Wasze bole,bo mi sie caly czas dzidzia tak pcha na dol,ze az bolii wierci sie strasznie,w ogole jak sie klade,a moze to bole sa,jej ja juz sama nie wiem,zebym tylko ich nie przeoczyla i w domu nie zaczela rodzic...normalnie czuje w dole brzucha ze sie pcha ....

Kacha!my mielismy dzis KTG i nic...chociaz maly sie spisal bo kopal jak szalony!Jutro o 8 jade do szpitala na kroplowke z oksytocyna i zobaczymy co bedzie,a jezeli chodzi o bole to sa takie ze jak leze i wstaje to tak mnie kurcze tak boli i czuje taki napor ze czasami ztaczam sie zlozka a nie wstaje!czasami tez tak mnie zaboli ze sie lapie reka za bodbrzusze, oj wlasnie teraz tez chwycilo, jest to klucie w kroczu ale nie skurcze jeszcze a glowka to tak napiera ze az strach. A po wizytach na KTG i badaniu ginekologicznym to szyjka jeszcze jest wyczuwalna , sama juz nie wiem ,zobaczymy jutro.................

monikag to zycze Wam,aby dzidzia sie juz jutro nie wstrzymywala,tylko zebys juz jutro latwo i przyjemnie bez boli urdzila,trzymam kciuki ,bedzie dobrze

Monika ja również trzymam kciuki! :)

kacha no jak tam??? :)

ja wczoraj wieczorkiem miałam niezłe skurcze i bełtania w brzuchu i poszłam sie załatwić do toalety no i urodziłam coś co wyglądało jak czop... :) - wygląd galaretowatego pędraka w kolorze słomkowym :D
ale noc spokojna...

No i co?? Wstaję, włączam kompa z nadzieją, że któraś rozdwojona i jaaaaaaaaki zawód. U mnie się totalnie uspokoiło heh. NOc przespana. Pięta pod żebrem ::) ::). Dzis wizyta u pani gin. Ale wcześniej zaliczę schody heh

"a co to jest czop?" - bo ze mnie jakos nie chce wyjść...
Po wczorajszych ekscesach z myciem okna, polerowaniem podłogi i przesuwaniem komodki, coś jakby się ruszyło. Maiłam ze trzy mocniejsze skurcze i brzuch cały wieczór i noc twardy. A do tego dzidzius zaczął mi się wiercić tak jakby pchał sie do dolu.
Jej, a teraz zaczyna mnie mdlić, czuje się jak na początku ciazy... Idę na miętkę.

A u nas cichosza ;) Czyżbym należała do jakiegoś innego gatunku? Może słoniem jestem?
Wczoraj bolała mnie prawa strona brzucha, tak śmiesznie, tam gdzie normalnie powinna być wątroba, a teraz jest jakaś wystająca część Malucha. Dosłownie jakby się chciał wydostać przez skórę. Ale przeszło szybko i nadal cisza... No, to chyba jeszcze poczekamy

Ostatnia edycja:
Wczoraj brzuch mi sie napinał jak szalony w zasadzie przez cały dzień. W nocy pobolewanie brzucha,dzisiaj od rana boli i brzuch i plecki na dole.Jakoś jeść mi sie nie chce, tylko pić pić pić pić....

a sniło mi sie piekne morze, molo, jasny piasek, słonko, samolot i Bill Gates...taaa....

reklama
No to ja też urodziłam dzisiaj rano czop ;D. Od razu mi lepiej. Z Matim czop wyszedł na 2 dni przed, więc może zrobimy mężowi prezent imieninowy?

Do góry