reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u gina.

:) LUTY SIE ZACZAL A TU CISZA... co jest dziewczynki...? a moze to cisza przed burza...??? ::)
jak zaczniemy to wszystkie razem hihi!! :D ale by było... ;D

reklama
Kurcze laski. Boli mnie jak na okres!! Tylko to boli cały czas a nie ma żadnych przerw ...

Magduska moze to dobry znak! :D moze juz czas na ciebie... trzymaj sie mocno i jakby co to dzwon do gin...

łeeeee po prysznicu przeszło... A podobno te porodowe nie przechodzą...jeszcze sobie poczekamy

Magduska, pewnie Cie nie pociesze, ale... mnie tak okresowo boli od soboty i jak na razie nic to nie dalo konkretnego ;-(
Tzn. chyba odszedl czop, ale sama juz nic nie wiem. I mnie ten bol nie przechodzi juz po prysznicu. I doszlo do tego w niedziele takie uczucie, jakby mi sie caly czas chcialo kupke.
Ja juz chce, zeby cos sie ruszylo, bo mam dosc tej koncowki.
Tak makabrycznie puchne, ze nie wiedzialam wczesniej, ze moja skora moze sie tak rozciagnac.... Bleeeeee. A wyniki dobre, wiec to na szczescie nie efekt zatrucia ciazowego.
Juz mi tak wszystko zwisa, ze nawet wczoraj idac po wyniki mialam przez chwilke nadzieje, ze beda straszne i ze to zatrucie i ze beda wywolywac juz teraz porod.Straszne glupoty jak widac mi juz do glowy przychodza.
Ide za pare godzinek do gina, moze on mi rozjasni w glowie.

Kira25 u mnie od wczorajszego wieczora identyczne objawy i trzyma cały czas. A z ta kupka to juz dzisiaj byłam dwa razy :-[
Właśnie wyciągam meża na spacer i albo przejdzie albo zacznie się rozwijać w dobrym kierunku. Bardzo bym chciała ;D

Ja już też jestem zmęczona a mierzenie tych skurczy i odstępów faktycznie nie jest łatwe :(

reklama
Marcia, tylko ze z ta kupka, to u mnie tylko takie uczucie ;-) Nie przeklada sie to w jakikolwiek sposob na czyny ;-)
A surczy to ja jakos nie mierze. Sprawdzam tylko przez jak dlugi czas sa. Zalozylam sobie, ze zaczne liczyc dopiero, jak beda trwaly dluzej niz godzinke. Ale przechodza. I tylko ten bol na @, parcie na stolec i klucie wszyjce makabryczne, przez ktore zarywam nocki ;-(

Do góry