reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

Jejku, dziewczyny Wam do terminu zostały jeszcze ok dwa tygodnie, a mnie tylko kilka dni. Jakies dwa tygodnie temu tez wydawało mi się że juz rodze, w nocy budziły mnie dziwne bóle, mdliło mnie i wogole miałam wrazenie ze zaraz sie zacznie. A tu nic. A teraz to juz wogole spokoj jest. Aż się zaczynam niepokoić.
Jak do piątku nie urodzę to mam się zameldowac u mojego gina, ale mam nadzieje ze to nie bedzie konieczne... Albo przynajmniej ze powie mi coś pocieszającego... (np. mam nadzieje ze ma pani wszystko ze soba bo właśnie sie zaczyna) ;)

Eh, jak ja bym chciała miec juz tego mojego brzdąca po własciwej stronie brzucha....

Trzymajcie się i moze niech chociaz kilka lutówek rodzi swoje dzidziusie w lutym

reklama
Ja jezeli do 8 nie urodze to mam sie zglosic do mojego gina
jesli zacznie sie przed 5 lutego to mam namiary na innego gina
ale jezeli rozpocznie sie akcja porodowa :)to chciałabym jak najdłuzej wytrzymac w domu
wymarzyłam sobie ze po przyjsciu na izbe do szpitala i badaniu
okazuje sie ze rozwarcie jest juz na 10cm,uplywa kilka minut i dzidzia jest na swiecie ;D ;D :laugh:

Karola 7 w razie czego dzwon do gina,nikt nie moze odesłac Cie ze szpitala

aneta mi się marzy żeby wszystko zamknęło się w 5 godzinach :) łącznie z dojazdem i wywiadem na izbie przyjęć heh. Oby się to marzenie spełniło ;D

Ja też po badaniu. Mam rozwarcie na 4 cm ale szyjka jeszcze nie zgładzona. Dzisiaj na pewno nie urodzę ale może w ciągu tygodnia,byłoby super.

Bylam u gina. Maly spokojnie sobie siedzi w srodeczku i chyba na razie nie planuje wyjscia. Lekarz powiedzial, ze wszystko jest szczelnie pozamykane. Zatem mimo, ze od paru dni mam skurcze przepowiadajace-cisza.

Chyba poprawie sobie nastroj wypadem do fryzjera, zeby sie maly na fotkach pozniej nie musial wstydzic takiej zarosnietej mamy :laugh:

A mnie w nocy obudził ból w plecach i do tej pory jeszcze nie przeszedł... Oprócz tego ze boli to wszystko jest normalnie, tzn zadnych skurczów i dzidzius bryka jak zwykle.
Nie wiem co mam robić, chyba jak do polodnia nie przejdzie to zadzwonie do gina.

reklama
Dziusia 77 do gina mozesz zadzwonic,ale mysle ze jak nie masz skurczy
i brzuch nie boli ani nie twardnieje to jeszcze troche poczekasz :)
mnie czasem napadaja bóle pleców ,skurcze,nawet cos ze mnie chlupneło
tydzien temu i wciaz czekam ;D ;D

Do góry