reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

MADZIU T TYM KICHANIEM I TRZYMANIEM MOCZU TO JA MAM PODOBNIE

MISIA GRATULACJE

MYFCIA I KAROLLA O CZYM WY MOWICIE CZY JA COS PRZEGAPILAM ?

KIRA CHOLERA JA OD WCZORAJ TEZ COS PODOBNEGO CZUJE

KAROLA 7 TO CO MY TEZ MOZEMY SIE SCIGAC; BO TY MASZ JESZCZE 20 A JA 21 DNI I OBIE DRUGI POROD ZOBACZYMY KTORA BEDZIE PIERWSZA

reklama
och skarbie ja nie krzycze tylko wydaje mi sie tak bardziej przejrzyste , ale jak tak nie chcesz to nie bedzie teraz tak

prosze bardzo skarbie

Blond, no przestań już... :laugh: Ty przejrzysta kobieto :-*:laugh:. Jezu jak mnie głowa boli, chyba mam ze 40st. To można wziąć teraz aspirynkę, czy lepiej nie, bo jest coraz gorzej :( :( :(?

w APAPie np. jest paracetamol, przeczytaj czy coś przeciwbólowego co masz zawiera paracetamol (a nie coś innego), chociaż któraś ostatnio pisała, że pytała gina i powiedział, że na tym etapie ciąży to tabletka np. ibuprofenu też nie zaszkodzi, a oscillocicinum to chyba takie "lajtowe" jest- nie zaszkodzi, ale pomóc też nie pomoże.

A widzisz. Ja mam taki dziwny organizm, że mi tylko, a w zasadzie nie tylko, ale najlepiej homeopaty pomagają na wszystko. Ale tata mi dopiero co to Oscillococinnum dostarczył. Teraz się będę faszerować. MUSZĘ BYĆ ZDROWA.

A to wszystko jest od siedzenia w domu. Jak przed slubem poszłam na tydziien urlopu, to najpierw dostałam zapalenia węzłów chłonnych, potem przyszła grypa, a potem naciekowe zapalenie mięśni i na poprawinach juz byłam w szpitalu. Ja po prostu muszę brać wózek i ruszać w miasto :laugh:

reklama
Do góry