reklama
Madzia_S
Matka Polka
Myfa, ja jestem dwa dni z tyłu...I po dzisiejszych nowościach (Aśka K) nie jest mi z tym jakoś dobrze...
gosiaf
Fanka BB :)
wow MYFA dopiero teraz zauwazylam!!! juz niedlugo twoj termin , czekam z niecierpliwoscia na dobra nowine !!!! o rany az mi sie cieplo zrobilo... ja o tej poze bede chyba jak na szpilkach...
no MYFCIU torba spakowana? wszystko gotowe? jak tak to czekaj sobie spokojnie na swoje malenstwo... ;D
no MYFCIU torba spakowana? wszystko gotowe? jak tak to czekaj sobie spokojnie na swoje malenstwo... ;D
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Magda a Tobie czemu zle? Asia byla chyba z zdien czy dwa za mna, ale kurcze to dobre terminy sa....na rodzenie....
Karolla my to cos czuje obie sie rozdwimy rowno :-)
Gosia Torba od wigilii spakowana stoi... maz w pogotowiu mama w poniedzialek ma przyjechac....1 ide na ktg i pewnie zostane w szpitalu juz jesli male nadal d gory glowka...ech
Karolla my to cos czuje obie sie rozdwimy rowno :-)
Gosia Torba od wigilii spakowana stoi... maz w pogotowiu mama w poniedzialek ma przyjechac....1 ide na ktg i pewnie zostane w szpitalu juz jesli male nadal d gory glowka...ech
Madzia_S
Matka Polka
Myfcia, terminy sa dobre, rewelacyjne wręcz, tylko to czekanie : Ani czopa, a dzisiaj to nawet żadnych skurczy, tylko to rozpychanie w pachwinach. Jak człowiek siedzi w domu i wypatruje symptomów zbliżającego sie porodu to tak mu sie robi dziwnie.
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ja tez mam rozpychanie sie w pachwinach..... a czopa ni sladu...ale ja nie wyzekuje bo przeciez mozemy urodzic i w 40 tyg...
karolla mnie tylk ta krew na plecach jakos tak...ale ogolnie poatr od razu maluszka miala i wogole super...jej nic nie bylo - wiesz ona miala ten uraz psychiczny dlatego tak wyla....
karolla mnie tylk ta krew na plecach jakos tak...ale ogolnie poatr od razu maluszka miala i wogole super...jej nic nie bylo - wiesz ona miala ten uraz psychiczny dlatego tak wyla....
reklama
Podziel się: