reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

ło matko kobity widzicie to co j NA SUWACZKU? czy ktoras jest strasza odemnie ciazowo i jeszcze sie nie rodwoila?

reklama
Myfcia szykuj sie jesteś następna w kolejce !!
a040.gif

:) wow MYFA dopiero teraz zauwazylam!!! :D juz niedlugo twoj termin , czekam z niecierpliwoscia na dobra nowine !!!! o rany az mi sie cieplo zrobilo... ja o tej poze bede chyba jak na szpilkach... ;)
no MYFCIU torba spakowana? wszystko gotowe? jak tak to czekaj sobie spokojnie na swoje malenstwo... ;D

Magda a Tobie czemu zle? Asia byla chyba z zdien czy dwa za mna, ale kurcze to dobre terminy sa....na rodzenie....
Karolla my to cos czuje obie sie rozdwimy rowno :-)
Gosia Torba od wigilii spakowana stoi... maz w pogotowiu mama w poniedzialek ma przyjechac....1 ide na ktg i pewnie zostane w szpitalu juz jesli male nadal d gory glowka...ech

Myfcia ogladałam narodziny i zryczałam sie jak tego murzynka zobaczyłam ale jak zobaczyłam jak CC wygląda to znowu
mam stracha !!! :-[

Myfcia, terminy sa dobre, rewelacyjne wręcz, tylko to czekanie ::) Ani czopa, a dzisiaj to nawet żadnych skurczy, tylko to rozpychanie w pachwinach. Jak człowiek siedzi w domu i wypatruje symptomów zbliżającego sie porodu to tak mu sie robi dziwnie.

ja tez mam rozpychanie sie w pachwinach..... a czopa ni sladu...ale ja nie wyzekuje bo przeciez mozemy urodzic i w 40 tyg...
karolla mnie tylk ta krew na plecach jakos tak...ale ogolnie poatr od razu maluszka miala i wogole super...jej nic nie bylo - wiesz ona miala ten uraz psychiczny dlatego tak wyla....

Wiem wiem juz po dwóch dniach było z nią ok! Kurcze nie bede sie schizować !!
jutro przeprowadze wywiad z moją ginką !!

reklama
Madziu a na kiedy ty masz termin? kurde ja mam na 8 lutego i zostało mi 13 dni a Ty na liście lutówek masz 9 lutego a Twój suwaczek pokazuje co innego... ???

Do góry