reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

:) misia ja rowniez gratuluje zdania egz z kardiologii~~!
a jakie robisz te paznokietki? tzn francuski czy klasyczny? mam malego bzika na punkcie paznokci bo to takie zboczenie zawodowe... ;) :D

reklama
Misia, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sobie dzisiaj jakos tak dla spokojnosci zadzwonilam na swoja uczelnie. I moge sie bronic, kiedy mi sie tylko podoba:-)
Ufffff... a juz sie balam, ze beda jakies problemy, komplikacje!!!!!!!!!!!

Obronie sie w czerwcu. taki mam plan ;-)

A co do paznokietkow, to pamietajcie, ze do porodu powinny byc niepomalowane, tzn ma byc widoczny naturalny kolor plytki paznokciowej, zeby widzieli, czy mamy dobre krazenie i czy sie cos nie dzieje.

A ja nie lubie dla odmiany miec pomalowabych pazurkow. Czuje sie z nimi jakos tak... blehhhh Po mamusi to mam :-)

Miśka Ty nasza lutowa zdolniacho !! Gratuluję!

Ja przez prawie 3 godz meczyłam sie z paznokciami, piłowanie, malowanie delikatnym różem jak mi jutro
ginka powie że nie moge miec to sie posiekam !!! ;)

Karolla a dlaczego nie mogłabyś mieć?? Z tego co pamiętam to paznokcie nie powinny być tylko długie bo można dzidziusia podrapać :) Ale ja na czas porodu mam zamiar mieć jeszcze długie (dla męża :)) a obcinareczka już spakowana

Dziewczyny... ma glupie pytanie... az mi wstyd je zadawac.
Mam jakies takie dziwne odczucia od jakiegos czasu. Jakby mala ruszala mi sie w pochwie.
Wiem, ze to tylko zludzenie, bo nie ma takiej mozliwosci, ale czy tez miewacie takie zajawki??
Normalnie, jakby mnie tam lapka laskotala.... Dziwne troche.

reklama
plytka paznokcia czyszta zeby widac czy kochane nie siniejemy....ja nie maluje poza tym po co emalia dla mojej kruszynki... ;-)
Kira ja mam podobnie jak mnie maly kopnie w dol czuje jak by przez chwilke nozka wyszla czy raczka dziwne takie.....

Do góry