reklama
Misia, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sobie dzisiaj jakos tak dla spokojnosci zadzwonilam na swoja uczelnie. I moge sie bronic, kiedy mi sie tylko podoba:-)
Ufffff... a juz sie balam, ze beda jakies problemy, komplikacje!!!!!!!!!!!
Obronie sie w czerwcu. taki mam plan ;-)
A co do paznokietkow, to pamietajcie, ze do porodu powinny byc niepomalowane, tzn ma byc widoczny naturalny kolor plytki paznokciowej, zeby widzieli, czy mamy dobre krazenie i czy sie cos nie dzieje.
A ja nie lubie dla odmiany miec pomalowabych pazurkow. Czuje sie z nimi jakos tak... blehhhh Po mamusi to mam :-)
Ja sobie dzisiaj jakos tak dla spokojnosci zadzwonilam na swoja uczelnie. I moge sie bronic, kiedy mi sie tylko podoba:-)
Ufffff... a juz sie balam, ze beda jakies problemy, komplikacje!!!!!!!!!!!
Obronie sie w czerwcu. taki mam plan ;-)
A co do paznokietkow, to pamietajcie, ze do porodu powinny byc niepomalowane, tzn ma byc widoczny naturalny kolor plytki paznokciowej, zeby widzieli, czy mamy dobre krazenie i czy sie cos nie dzieje.
A ja nie lubie dla odmiany miec pomalowabych pazurkow. Czuje sie z nimi jakos tak... blehhhh Po mamusi to mam :-)
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Karolla a dlaczego nie mogłabyś mieć?? Z tego co pamiętam to paznokcie nie powinny być tylko długie bo można dzidziusia podrapać Ale ja na czas porodu mam zamiar mieć jeszcze długie (dla męża ) a obcinareczka już spakowana
Dziewczyny... ma glupie pytanie... az mi wstyd je zadawac.
Mam jakies takie dziwne odczucia od jakiegos czasu. Jakby mala ruszala mi sie w pochwie.
Wiem, ze to tylko zludzenie, bo nie ma takiej mozliwosci, ale czy tez miewacie takie zajawki??
Normalnie, jakby mnie tam lapka laskotala.... Dziwne troche.
Mam jakies takie dziwne odczucia od jakiegos czasu. Jakby mala ruszala mi sie w pochwie.
Wiem, ze to tylko zludzenie, bo nie ma takiej mozliwosci, ale czy tez miewacie takie zajawki??
Normalnie, jakby mnie tam lapka laskotala.... Dziwne troche.
reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
plytka paznokcia czyszta zeby widac czy kochane nie siniejemy....ja nie maluje poza tym po co emalia dla mojej kruszynki... ;-)
Kira ja mam podobnie jak mnie maly kopnie w dol czuje jak by przez chwilke nozka wyszla czy raczka dziwne takie.....
Kira ja mam podobnie jak mnie maly kopnie w dol czuje jak by przez chwilke nozka wyszla czy raczka dziwne takie.....
Podziel się: