reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
kurde moglam tego nie ogladac ale ciekawosc babska....ech karolla razem z Toba panikowac zaczne ;-)....

Na mnie akurat te zdjęcia nie robią wrażenia, ale widać dokłądnie ile trzeba nakroić żeby wydobyć dziecko i dlatego nie chcę mieć cesarki... jak sobie pomyslę jaka to jest inwazja w organizm kobiety to naprawdę preferuję poród naturalny a cc tylko w uzasadnionych przypadkach...

ja juz się napatrzyłam na paprające się rany i ciągnące blizny... dzięki piękne... i pomyśleć że kobiety chcą mieć cesarke na życzenie... ??? ::)

Blond ufff na szczęście nie rodzę, tak tylko mi sie powiedziało, bo skurcze faktycznie były i to teoretycznie mogłoby się juz zacząć ;) chyba mnie dopada jakaś depresja...

Ktora z Was potrafi odczytac opis z wydruku KTG? Dzis robilam, lekarz mi podbil i do domu. Z wynikiem musze isc do swojego gina, a to dopiero we wtorek.

Mój ginekolog wczoraj mi mi powiedział żę szyjka się mi już gładzi ale jestem jeszcze pzamykana:-) Natomiast mój Dzideczek waży 3400 :-) I Pan doktor powiedział żę jest wszytsko w normie i że dawno nie widział tak pięknie przebiegającej ciaży , co prawda mamusie stukło wczoraj +19 ale nie przejmuje się tym. Za to że Dzidziuś jest taki grubiutki mamusia wczoaj kupiła mu podwójne delicje ;D ;D

reklama
Szczęściara a te delicje to na pewno dla maluszka? ;)

a u nas wczoraj znowu fałszywy alaram. Najpierw pół dnia brzunio bolał naj na @, a późnym wieczorkiem 4 piekne bolesne skurcze co 20 min, a potem jeszcze jeden po 15 min. No i na tym sie skończyło, ale juz powolutku myslałam, że może ::). Z Matim tez mi sie zaczynało co 20 minut. Przynjmniej wiem, że macica sie szykuje. Bo dzisiaj tez się kurczymy. :laugh:

Do góry