reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

No i znowu byłam na kTG w szpitalu jejku już mam dosc, dzisiaj mnei mezus zawiózł bo mega źle sie czuje jakies cholerne osłabienie
mnie bierze i temp. 36 C wiec za mało troche ale zapis wyszedł pieny dziś, rozwarcia wiekszego nie ma wiec ok!! Mam leżewc i wypoczywac w domku
zawsze to lepsza atmosfera niż w szpitalu ;) a w ogole ginka powiedziała mi że porodówka jest dzisiaj zablokowana nie przyjmują pacjentek
bo nei ma już miejsc ale jaja, dziwczyna ze styczniówek Puma właśnie w nocy urodziła synka i ponoć zadzwoniła do naszego szpitala że wody jej odeszły
a Ci mówią że miejsc nie ma i musiała do innego jechac kurcze ale sie porobiło!!!
Także z moja mała moze być tak że przeczeka do lutego jeszcze chociaz opadniety brzusio świadczy o czymś innym ;)

reklama
Magda_S ja tez z moim lubym w niedziele urodzeni i jakoś nie narzekam ;D ale szczerze to wolałabym w tygodniu urodzic
bo w weekend to sie nikomu z lekarzy pracowac nie chce cos w tym jest !

Środek lata bardzo dobry :). Szwagra mam z lipca. Nie wiem jak to u innych wygląda, zdolny to on jest, a leniwy tak samo jak zdolny :).

Kira, ja rraz jechałam przez Sosnowiec-tam są tramwaje. Nie miałas nigdy problemow z zahaczaniem o rurki w tramwaju głową? Bo moja koleżanka-182cm zawsze miała, smiesznie to wyglądało, zwłaszcza, że jeszcze na obcasach chodziła :) :) :).

Ja to bym chciała bardzo urodzic w maju...Lubię jak drzewka kwitną :).

Oj Madzia, lepiej nie!! Jeszcze by Ci wyrosła taka Kachna i co?? ;D ;D ;D
Karolla nie wiem już czego życzyć, jeby się Ola już rodziła czy żeby jeszcze poczekała?? Już jest na tyle duża i "dorosła", że w każdej chwili Ci może zrobić prezent i wychodzić :)

Karollcia, to się walnij do wyra. Pewno ciśnienie cie tak osłabia - wczoraj podobno było 1051hPa -najwyższe od huhu, nie wiadomo kiedy. Ja zawsze miałam niskie i też sie źle czuję jak podskakuje. Jak tylko te wyniki z egzaminu zobaczę to leżę jak kłoda i nawet pusta lodówka mnie nie ruszy.

Madzia jak byś gdzies koło mnie mieszkała ( morena, piecki migowo) to bysmy se na spółkę pizze zamówiły i po kłopocie bo mi sie gotowac nie chce !!!

Madzia, ano mamy tramwaje i ja zawsze tez na megaobcaskach chodzilam :-) Wiec rureczki musialam jakos sprawnie omijac ;-) Ale wiekszy problem byl z siadaniem, bo mi sie nogi nie mieszcza miedzy siedzeniami ;-) I zawsze musze je wywalic w przejsciu, wiec mnie wszyscy depcza.
Na szczescie od 3 lat juz tylko autkami woze tylek i problem z glowy ;-)
Chciaz nie do konca, bo pierwszego mialam malucha i tez bylo zle z nogami.
A potem kupilismy motor i wygladalismy na nim jak czubki, bo byl za maly ;-) Musimy miec zawsze najwiekszy, jaki istnieje i lozko niemalze na zamowienie ;-)

No, niestety-Stogi... :(. Pizzę to bym zjadła :) :) :). Nawet bym coś ugotowała może, ale lodówka naprawdę puściutka, w sumie ma mi kto zakupy zrobić, ale ja ani grama gotówki nie mam, bo zawsze kartą płacę psia kostka i nie przygotowałam sie na leżenie w wyrku, głupia baba :(.

A tak mi się w głowie strasznie kręci i się pocę okrutnie i zimno mi. Kładę sobie głowę koło kompa i czekam na te wyniki.

Kira, ja sobie usiłuję wyobrazić was dwoje w kaszlaku, ale mi jakoś słabo wychodzi... :) Jakby mi tak świat nie wirował, to by mnie ta wizja nawet chyba rozśmieszyła :laugh:.

A gin ci na USG tak orientacyjnie nie mówił, jaka długa bedzie dzidzia (60 czy 65cm? :) :) :)). Oj, bo chyba szybko z łóżeczka wyrośnie :). Mam nadzieję, ze kupiliście 140x70 a nie 120x60, co?

reklama
konsultowałam sie z moim ginem ,mówi ze to plamienie
jest efektem skracania sie szyjki ,no i najprawdopodobniej odszedł mi czop
ale na razie mam siedziec w domu i cierpliwie czekac na skurcze,albo az mnie wody
zaleją ;D ;D

Do góry