reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Misia, dziekuje za wsparcie, dobra duszo. Bo juz sie balam, ze wszyscy sie rozdwoja w styczniu :-)
Ja sie czuje ostatnio tak "nieporodowo", ze sie zastanawiam, czy aby na marzec sie nie zalapiemy ;-) Postaram sie, zeby mala wyskoczyla wczesniej, Od 7 lutego zaczynam intensywne wywolywanie ;-)

reklama
Kira ja tez jestem w lutowym kółku zainteresowań :)

kurcze - normalnie nei daję rady :) kilka chwil nie śledze uwaznie wątku a tutaj tyle nowinek i to zmierzających w kierunku rozdwojenia :)

trzymam kciuki za Was wszystkie :)

Antares, czy Ty tez masz podobne odczucia??
Na samym poczatku, kiedy sie tutaj dopisalam, strasznie zazdroscilam dziewczynom z poczatowymi terminami. Wczesniej widzialy maluszki, wczesniej widzialy bijace serduszko etc.
Potem na jakis czas ta roznica sie zatarla. A teraz znow czuje sie jak osoba, ktora startuje w jakims wyscigu i biegnie w samej koncoweczce.... Strszanie zazdrosze im tego, ze wlsciciwe ich dzieciaczki moga sie juz rodzic terminowo, ze cos sie dzieje.... A u mnie cisza i spokoj i mam przez to wrazenie, ze juz tak zostanie na zawsze ;-(

Osobiście zamierzam urodzić 5 lutego, w niedzielę. albo 6tego, w poniedziałek. Wolę w poniedziałek, bo sama się urodziłam w niedzielę i nic przyjemnego w związku z tym mnie nie spotkało. Ale żeby dotrwac do 5, muszę kiblować w wyrku niestety :(.

Madziu, ja tam wole nie lapac sie na jakakolwiek niedziele... w ogole wolalabym nie w weekend. Zauwazylam kiedys, ze w wolne dni personelowi szpiatala nic sie nie chce i pacjent raczej schodzi na dalszy plan ;-(

Ja bym sobie najchetniej zyczyla srodek tygodnia ;-) Moze byc sroda, 8 luty ;-)

A mala i tak zrobi, co bedzie chciala :-)

Madziu, oby Twoja wrozba sie sprawdzila!!!!!!!!
To bylby dla nas najpiekniejszy prezent na ten dzien.
A Ty, Kochana, wypoczywaj. Tez pewnie dzidzie dotrzymasz w brzuszku do lutego. Juz duzo nie zostalo.

Ide sie "lansowac" teraz. dzisiaj szkola rodzenia i trzeba blysnac ;-)

Jak mnie efekt nie zalamie, to moze jakas foteczke brzuszkowa dzisiaj zamieszcze ....

KIRA mi gin tez powiedziala,ze w terminie lub po...wiec max. do 10 lutego(z wywolaniem) takze spokojnie,od tego dnia jak mi to powiedziala spie spokojnie ,9 miesiecy czekalysmy...wiec co te kilka,kilkanascie dni ma za znaczenie....oj bedzie dobrze,to sa ostatnie dni kiedy mozmy odpoczac w CISZY,takze trzeba to wykorzystywac

Moja siostra też mi powiedziała, że obstawia 14 lutego na poród :) Oby oby nic wcześniej bo inaczej to będę bez męża rodzić ....

reklama
Do góry