reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

misia_q pisze:
no właśnie jutro w szpitalu mi to pomierzą i skonfrontują z wielkością dziecka... ale podobno mogę się jeszcze dużo rozejść... no nic zobaczymy, co będzie to będzie ;) ja się nie boję :p

Karolla może Twoja córunia bierze sprawy w swoje ręce? co?
no właśnie jakas niespokojna jest bardzo zobaczymy czy przez noc nic sie nie bedzie działo, żadnych skurczy nie czuje może to tylko
jakieś ruchy posuwiste we właściwym kierunku hmmmm zobaczymy!!!

reklama
Karolla ale super niedlugo moze Olcie ujrzysz, jejku widze ze sporo cc sie szykuje u mnie mmoze juz za tydzien...a gin na ostatniej wizycie tez mio pwiedzial ze zamkniete wszytsko i w terminie powinnam urodzic...ale ze male nie pobrocone wiec pewnie poleze z tydzien w szpitalu az sie obroci a jak nie to cc :( ale chyba zdecyduje sie od razu na cc 2 lutego...jesli bedzie taka mozliwosc bo mi lekarz na urlopa jedzie 6 stycznia :-(

No to Myfcia wydaje mi sie że bedzie chciał zrobić Ci cc przed urlopem jeśłi synuś sie nie obkręci! Już niedługo bedą nasze maluszki :)

Jejku dziewczyny, ale się dzieje. No Karolla tak jak ci już pisałam, pewnie Oleńka na ten swiat sie wybiera.
Myfcia też myśle, że gin przed urlopem jakieś spotkanko z Hubercikiem zaplanuje ;)
Ja byłam tez dzisiaj u gina i tak jak u Misi wszystko dokładnie pozamykane :(. Gin powiedział, że raczej w ciągu najbliższych 10 dni nie urodzę :( :( :( :( :(No, ale Igusia waży 2800, główka w dół. więc przynajmniej tyle dobrze. Juz sie nie moge doczekać tego spotkanka. ::)
Okna bym pomyła, ale przy -20 nie bardzo mi się to usmiecha. Jak sie nie ociepli do końca tygodnia to chociaz od srodka dokładnie wymyję ;). No i inne przyjemności sobie zażycze, to moze chociaż za 11 dni urodze.

Karola to pięknie córcia wam rośnie superowo, piękna waga ;) no i główką w dól :) ;) ja bym nawet okna pomyła ale poprostu nie mam siły, buuu chyba wybiorę
tą przyjemniejszą wersję przyspieszenia porodu ;D

No juz z kazdym dniem coraz bliżej
ja sie zastanawiam czy u mnie tez sie nie zaczyna
watałam przed chwilą na sikundke i chlipneło ze mnie cos galaretowego
a na wkładce zauwazyłam jakąś pomaranczowa wydzieline
nie wyglada mi to na krew,ale sama nie wiem
skurczy nie czuje wogóle,zobacze co bedzie dalej
umówioma wizyte z ginem mam dopiero na jutro

Zaraz jade na KTG kolejny raz, miejsc na patologii nie ma póki co wiec tylko zapis bede miec
ale szczerze to soc chyba zaczyna sie u mnie dziać, rano mega biegunka, całonocne pocenie sie
i zawroty głowy w ogóle fatalnie sie czuje wiec bede dzisiaj przebadana i zobaczymy co i jak! Ja
podobnie jak Aneta żadnych skurczy nei czuje wiec moze to tylko jakies wczesne symptomy
zobaczymy jak wróce z zapisu to bede wiedziec co i jak ;)

Miłęgo dzionka!

aneta czop Ci odszedl :)) teraz to jest kwestia godzin lub dni :))czekaj wiec na odchodzaca wode lub skurcze, faktycznie coraz blizej, to moze byc nawet DZIS ::) ::) ::)

Jeju, dziewczynki, czy Wy sie wszystkie macie zamiar rozdwoic w styczniu?????????
Niech ktos zostanie ze mna na luty, prosze :-)

reklama
Do góry