reklama
Madzia_S
Matka Polka
Ja znam też taką, co brała relanium w okresie karmienia... dzidziuś spał jak złoto... ;D Ale nie polecam. Chociaż juz myslałam sobie, że jak będzie taki jak tatuś (darł dziób do 8mca) to sobie czasem nervosolu chlapnę. Ziołowy jest... ;D
Kachna321bum
Fanka BB :)
Z mojej książki, którą zakupiłam wczoraj :"CZY JAKO KARMIĄCA MATKA POWINNAM UNIKAĆ PICIA ALKOHOLU? Właściwie nie, ale zważywszy na fakt, że może on się przedostać do układu krwionośnego dziecka, wskazane jest ograniczanie jego ilości do minimum (nie więcej niż jeden drink dziennie)"
Hehe nigdy nie piłam alkoholu na sen Piotrek od razu ze śmiechem powiedział, że specjalnie taką książkę wybrałam
Hehe nigdy nie piłam alkoholu na sen Piotrek od razu ze śmiechem powiedział, że specjalnie taką książkę wybrałam
Madzia_S
Matka Polka
No to będę sie ograniczac w piciu... ;D
Kachna321bum
Fanka BB :)
A wracając do temat wątku. Wczoraj byłam u mojego gina i niestety okazała się, że mam jakąś bakterię Steptococcus agalactiae ( to było w posiewie z kanału szyjki macicy) ale mnie lekarz pociszał, że to nic groźnego, tylko przy porodzi dostane antybiotyk, żeby się dziecko nie zaraziło, jeśli się nie urodzi do 6 godz po odpłynięciu wód. A tak po za tym to nic strasznego nie robi. Szczerze mówiąc to nie wiem skąd się biorą takie rzeczy, 2 miesiące temu miałam robione to samo badanie i było ok wszystko
Z dobrych wiadomości- kazał mi się umowić za 2 tyg, to znaczy, że wcześniejszego porodu nie prorokuje, i miałam robione USG- Janek waży 2800g, czyli przytył kilogram w 3 tygodnie
Z dobrych wiadomości- kazał mi się umowić za 2 tyg, to znaczy, że wcześniejszego porodu nie prorokuje, i miałam robione USG- Janek waży 2800g, czyli przytył kilogram w 3 tygodnie
Madzia_S
Matka Polka
Kachna321bum pisze:Wczoraj byłam u mojego gina i niestety okazała się, że mam jakąś bakterię Steptococcus agalactiae ( to było w posiewie z kanału szyjki macicy) ale mnie lekarz pociszał, że to nic groźnego
Może i nic groźnego, ale jak dumnie brzmi... ;D ;D ;D
blond
mama dwoch urwiskow
ja juz po wizycie u gin i co i cnic
szyjka zamknieta i nie skrocona , ale najlepsze to jest to , ze ja mam lekkie bole , ktore wsuwaja mala powoli do kanalu rodnego ale poza tym wszystko w porzadku wyglada na jeszcze okolo trzy tygodnie czyli planowo na termin
szyjka zamknieta i nie skrocona , ale najlepsze to jest to , ze ja mam lekkie bole , ktore wsuwaja mala powoli do kanalu rodnego ale poza tym wszystko w porzadku wyglada na jeszcze okolo trzy tygodnie czyli planowo na termin
hmmm, Blond to znaczy że jak w zegarku
hihi, ja czuję od kilku dni bóle i rozpierania na dole i mam dzisiaj wizytę na 16:15 dowiem się co i jak przynajmniej może zaplanuje jakoś tą sesję... część przed, część po porodzie
hihi, ja czuję od kilku dni bóle i rozpierania na dole i mam dzisiaj wizytę na 16:15 dowiem się co i jak przynajmniej może zaplanuje jakoś tą sesję... część przed, część po porodzie
reklama
Podziel się: