reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Dziękuję wam wszystkim w imieniu Czarnulki. Jak bedą cos jeszcze wiedziala to dam wam znać.

No a ja wczoraj skorzystalam z wizyty Matiego u lekarza i zrobiłam sobie pomiar cukru. I huuuuuuurrrrrrraaaaaa było 95 w godzine po zupce. No i z tej radości zjadłam pół pączka, ktorego Matus dostal na podwieczorek w przedszkolu. :laugh:

haha Karola7 super.... ja dzisiaj tez paczki kupilam dwa jednego juz pochlonelam z mlekiem....a drugi czeka na jutro ale nie wiem czy dozyje jutra paczus ::)

a mi się juz odechciewa cokolwiek jeść :( mam tak potworną zgagę... yh...
zjem tylko regulaminowo obiadek na razie... od dzisiaj żadnych słodyczy, bo wydaje mi się że to po nich mam takie fale kwasu w żołądku blehhh :-[

ja mam kwas po surowiznie zielonej, owocach ale nadal wcinam mandarynki :-) apaptyt mam srednio na jeza czasem mam a czasem wogole bym nie jadla
Misia ginka moja pierwsza radzila mi zuc figi na zgage to jej sposob :-)

Dziewczyny a ja miałam zgage może z 2-3 razy ale mega lekką z tego co słyszę i teraz cisz nic nie ma
hmmm a słyszałyście te zabobony że zgaga oznacza że dzidzia bedzie miała dużo włosków a jak mama nie
ma zgagi to dziecko bedzie łyse u mnie by sie zgadzało ja i maż byliśmy łysi jak nic, nawet na ostatnim USG
gin mówiła ze są jakieś włoski u małej ale malutko ;)
Moja fryzjerka wczoraj mi mowiła że miała mega zgage przez 2/3 ciąży a jej synek miał czarne włosy do ucha jak sie urodził ;)

cos w tym jest i nie sa to zabobony...moje w takim razie bedzie lyse jak ja....bo moj to czarne geste wloski mial....

reklama
Do góry