reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

A ja na zgagę odkryłam super sposób. Żuje gume orbit mietową bez cukru i działa. A co do tych włosków to u mnie się nie zgadza. Przy Matim mialam okrpone zgagi (duzo gorsze niż teraz), a on sie z zakolami jak łysiejący facet urodził. No i w ogóle tych włosków to za dużo nie było

reklama
gumę orbit bez cukru uwielbiam i żuje ją namiętnie, ale to chyba nie dla mnie sposób. Dzisiaj mi pacjentka poleciła sposób ze szklanką ciepłej wody i plasterkiem cytryny, podobno odkwasza.... :)

Mi mama nakazala rano nim cokolwiek zjem wypić kubek gorącej wody z miodem i cytryną po pierwsze jeszcze nie mialam zgagi a po drugie nie mam zaparć

Rybka mam do ciebie pytanko bo widze ze już 8 lat żądzisz w sercu ukochanego zastanawiam sie jak długo staraliście sie o bebe, ja sie staram 5 miesiecy i nic a moja znajoma 7 lat i też nic a w sumie chce wiedzieć po jakim czasie nie traci sie nadzieji bo ja chwilami już trace mimo iz mam 20 lat a moj mąż 33

Sara mam dalszych znajomych. Odkąd pamietam zawsze się starali, a znam ich od 6 lat. No a teraz czekają na bliźniaki - maja urodzić się w kwietniu. Glowa do góry, uda się.

Karola dzieki to pocieszjące że im sie udało warto wierzyć ze i mi sie uda a nie wiesz czy jakoś pomagali naturze jakieś leki czy leczenie

Saraaa, nie wyganiam Cie od nas :-) My tu zawsze wszystkich przyjmujemy z otwartymi rekami, ale.... jest specjalny dzial dla kobietek, ktore staraja sie o dzidzusia.... Mysle, ze tam uzyskasz o wiele wiecej informacji, ktorych potrzebujesz :-)

reklama
Saraaa - głowa do góry :) grunt to sie wyluzować :) wiem, że mi teraz łatwo mówić ale ja miałam to samo.Nie nakręcaj sie a Bejbiś zaskoczy Was w najmniej oczekiwanym momencie :) My mieliśmy tak samo :) kilka ładnych miesiect starań, ja juz film w głowie wkręcony a tu niespodzianka :)Niczym sie nie martw.Nauczyciel przychodzi, kiedy uczeń jest gotowy :) ściskam Cię mocno, trzymaj się :)

Do góry