reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

kochana misiu jak tylko bede miala czas to bardzo chetnie a to usg mam 29 o 16:30 jak chcesz to przeslij mi na gg twoj numer telefonu, bo ja od 23 wieczorem znikne z forum na pare dni ,bo jedziemy do polski a mamusia nie ma internetu, a kafejek w klodzku nie maja moj numer gg 9798271

reklama
No to meldujemy sie po spotkanku z mieszkancem brzuszka.
malutka nadal jest dziewczynka, co bezwstydnie pokazala w calej okazalosci :-) Ginek pokazal mi obie wargi sromowe, malutka dziureczke i lechtaczke ;-) Wiec na 100% Emilka !!!!!!!!!!! :-)
Dzidzia wazy 1492 gramy :-) Przy Waszych to maluszek, ale jest tez mlodsza, wiec wszystko ok.
Termin mamy nadal ten sam :-)
Kruszynka miala podczas usg czkawke, wiec jestem juz calkowicie pewna, ze to co, czuje to jest wlasnie to. Niestety przeszkadzala nam ta czkawka troche w obsluchaniu serducha, bo zaklocala odbior, ale dalismy rade.
I najwazniejsze: Emilka lezy, jak trzeba :-) jednak to ciagle intensywne wiercenie sie kilka dni temu dalo rezultat :-)
same pozytywne wiesci naladowaly mi niezle akumulatorki szczescia :-)

Kiruś superowo widzisz mała jednak posłuchała mamy i sie pięknie przekręciła ;)
no i rzeczywiscie w porównaniu z moją Olcia to mała kruszynka jest ale ja jestem troche
bardziej zaawansowana ciążowo ;D w sensie tygodni ;) Buziaki !!!

Karolla, ja mialam caly czas obsesje, zeby po nas - dwoch wielkoludach mala nie byla za duza :-)
I chyba tutaj tez bedzie poslusznym sloneczkiem i nie wyskoczy mi z czterema kiloskami :-)

Kira prosze o przepis na wiercenie sie...co robilas ze mala sie przekrecila jak trzeba? ja musze mojego malusiego zmobilizowac...

Kira superowe wieści jak na 30 tyg to też super waga.

Misia dalej leżę plackiem dzięki tym prochom dużo śpię i czas szybko mija już liczę dni do porodu troszkę się boję zadaję dziwne pytania OBY CZY ZDĄŻĘ DO SZPITALA. CZY BĘDZIE WSZYSTKO OK. CZY LEKARZE BĘDĄ TRZEŹWI ?????

reklama
Kira, ja też miałam hemogloginę 9,6 ! I żelaza sporo ponad normę. Gin przepisał mi srobifer (chyba tak to się pisze) w każdym bądź razie to żelazo! Mówiłam mu, że przecież mam go w nadmiarze itd. Ale i tak brałam ten lek... Teraz po m-cu mam już 11,6 hemoglobiny !!!! :D Widocznie to nasze naturalne żelazo jest jakieś kiepskie :D

Bardzo fajnie, że z Emilką wszystko ok! :) Ta czkawka to moją córcie też ciągle męczy - 3 - 4 razy na dobę! Ale gin mówi, że to normalne...

Do góry