reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

ale fajniusio...ja maluszka predko nie zobacze teraz to juz tylko prezd porodem czy sie obrocilo...noo chybna ze cos jescze nie tak bedzie....

ja dzisiaj chyba kuchnie pomaluje wpaski zielone...mam nadzieje ze moje ciazowe desingi pozniej mi sie nie odwidza......

reklama
Misia, Karolla, dzieki za opis mierzenia wagi dzidziusia. Bede chciala ustalic przy kolejnym USG jak duze jest moje Malenstwo.Dzieki!

jejku, nie moge sie doczekac. Za jakas godzinke zobacze moja kruszynke. :-)
Ale cos czuje, ze ona raczej z tych drobniejszych dzieciaczkow. Chyba ta ostatnia waga (1200 w 26 tygodniu) to niezbyt ginkowi wyszla.
Cos mi sie wydaje, ze ona teraz nie wiele wiecej wazy.... Ale zobaczymy....

DAj zbać Kochana jak tam sie Twója Emilka ułożyla może posłuchala mamusi i główka w dół już fiknęła ;D
Miłego oglądania !

Ja dowiem się ile moja mala przybrala na wadze w poniedzialek /mam wrażenie że nie ma w brzuszku dużo miejsca bo jak wykonuje jakikolwiek ruch to boli.
Czy wasze brzuszki są twarde ??? czy możecie śmialo naciskać a one są jak galareta ??? chodzzi mi w pozycji stojącej

No a ja juz po wizycie i sie nie dowiedzialam ile moje slonko wazy i jakie jest duze ,bo szanowny pan doktor nie mial czasu ,ale na 20 minut na sluch serduszka i czy sa jakies bole zo mial czas mnie polozyc.oczywiscie dobrze ,ze wiem ,ze mala sie dobrze czuje i zdrowo rosnie ,ale chcialabym wiedziec jaka jest juz duza.ale jestem na niego zla.wczesniej nie byl taki mial czas na wszystko,a teraz ale co tam 29 grudnia ide na joanitow na 3d i niech mnie moj lekarz gleboko pocaluje

reklama
hihi Blond a kiedy masz to usg na joannitów? hehe, może się spotkamy co? bo to dość blisko moich rodziców :D

Klara mój brzuszek jest raczej twardy jak stoję, a galaretkę przypomina jak leżę i czasem jak siedzę... :) Jak się w ogóle czujesz?

Do góry