reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Kira no to dobrze, wypoczywaj teraz i sie nie przemęczaj, może soczek pomidorowy na obniżenie ciśnienia? Trzymaj się!!! Do lutego musi być dobrze!

reklama
Kira to całe szczęście. To teraz do łózia i leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. a stresy zostaw dla swojej gorszej połowy ;) :laugh:

dzieki dziewczynki :-)
Stresy to ja mam wlasnie przez te gorsza polowke. Ale wrzucam na luz ;-)
A z tym cisnienie, Misia, to ja juz zglupialam.... Ja mam za niskie (dzisiaj bylo 84/48) a skacze maluszkowi. Mam unikac wszystkich rzeczy zmieniajacych cisnienie. I w dol i w gore ;-) Wiec chyba zostaje mi tylko woda ;-)

Kira to dobrze, ze juz wiadomo co grane. Teraz tylko spokoj i odpoczynek, a gorsza polowka to niech sie zacznie stresowac ze Cie stresuje ;) Trzymajcie sie.

Cieszę się Kira, że z niunią OK. Dobrze że pojechałas do gina, bo jednak miałaś dobre przeczucia, że cos się dzieje.
Miłego polegiwania i duuuużo odpoczynku.

Kira oszczędzaj się słonko!!!!

Nie wiem jak wy ale ja po mału wchodzę w fazę, że nie mogę dłużej spać - kładę się około 1-2 w nocy i o 7 już nie śpię wrr....

reklama
Rybko, ja od jakiegos czasu mam strasznie problemy ze spaniem. Usypiam w miare normalnie i o dowolnej porze (21-23), ale budze sie po kilka razy. Musze wtedy wstac, czasami cos zjesc, isc siku. I w efekcie takie jedno wstanie to czasmi 30 minut, a czasamio dluzej...
Juz wolalabym krocej spac, ale jednym ciagiem. Bo tak z przerwami, to tylko mnie meczy ;-(

Do góry