reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Ja śpię dłuuugo (wczoraj 12 godz) ale też z taką dziurą. Nie chce mi sięani jeść, ani di łazienki. Po prostu budzę sięw środku nocy i nie mogę zasnąć przez godzinę albo dłużej. Może to przerwa na zmianę roliki ze snem. Bo te mam już coraz głupsze. Dzisiaj mi się śniło, że naszego przyjaciela nabieraliśmy, że Janek jest jego. No tak... Tatusiem to on ma być, ale chrzesnym i nigdy nic mnie z nim nie łączyło takiego... Aż mi głupio było jak wstałam.

Kachna, kiedys musza Ci sie te pirdulki zaladowac, wiec moze w trakcie tej przerwy ;-)
Ja niestety mam te przerwy baaaardzo uciazliwe. Co z tego, ze lacznie wychodzi jakies 10 godzin, jesli z tego nawet 4 sa wyciete z zyciorysu ;-( Dzisiaj czytalam ksiazke w nocy, zajadalam batonika, robilam 2 herbaty... mialam zamiar wyjsc jeszcze z pieskiem na spacerek, ale doszlam do wniosku, ze o godzinie 4:15 sie boje ;-)

Kira no to wygląda na to, że zanim mala sie pojawi na świecie ty juz bedziesz zahartowana do nocnych przerw w spaniu.

Nie ma tego zlego ;)

Kurcze, Karola, na to nie wpadlam :-) Moze ja sie juz przestawiam na tryb matki karmiacej nocami ;-)
A co do ksiazek to czytam wlasnie jezykoznawstwo ;-) Dokladnie takie pierdulki z historii jezyka. Na studiach nie mialam czasu, to nadrabiam teraz. To powinno zmulac, jak nic ;-)
Chyba musze wyciagnac podrecznik do gramatyki opisowej..... po tym zawsze usypialam ;-)
Ale z kolei do tej ksiazki jakis sentyment ma moj pies i jak tylko ja widzi, to sie na niej uwala.... zwlaszcza jak ja czytam ;-) Wiec moze przeszkadzac w zasypianiu.
A i na mnie zawsze bardzo nasennie dzialala chemia organiczna. Musze chyba cos wyciagnac ;-)

rany... a jak ja nie uśpie 15 h to jestem nie do zycia! przez to i do szkoly jestem zawsze nie przygotowana... bo jak sie budze to jestem przymulona i nie kontaktuje a jak juz zaczynam myslec normalnie to zachciewa mi sie spac... ::)

Antares "wstęp do prawoznawstwa" może jeszcze Winczorka - umrzeć z nudów przyjdzie ;D ;D

Kira ja ciągle mam przerwy w tym spaniu bo kładę się powiedzmy o 1 w nocy a wstaję o 7 ale w miezyczasie siku ze 2 razy conajmniej i piciu wody - pragnienie jakbym kaca miała. A o godz. 4 proszki i potem o 7 i tak do 22 przez cały dzień co 3 godz. więc nawet w ciągu dnia dłużej niż 3 godzinki nie pośpię ;D

reklama
No to widzę że wszystkie mamy problemy ze spaniem uff nie jestem sama ;) ja podobnie jak Ty Rybko mam wodę przy łóżko
bo pić mi sie chce w nocy jak po kacu, oczywiscie trzeba wstac do toalety ... a dzisiaj jeszcze musiałam pamiętac że obok stoi pojemniczek
do napełnienia bo trzeba mocz do badania oddac ;) jejku masakra potem wstaje o ósmej z mężusiem sniadanko zjeść i nadrabiam sen w ciągu dnia!

Do góry