reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

Hahahhaha MoniQa :) ;D :D cudnie to określiłaś :)
Teraz postanowiłam chodzić na placówkę gdzie mam praktyki na piechotę, idę 15 minut przez piekny park, w sam raz żeby się dotlenić na cały dzień :D
Co do brzuszków lutowych to chyba będę musiała poczekać, zanim się pochwalę brzuszkiem. U mnie nic nie widać...

reklama
Własnie wrocilam od gina ...wczoraj wieczorkiem zauwazylam dziwne uplawy ..oczywiscie wystraszylam sie , poplakalam ... a z samego rana zadzwonilam do gin...kazala mi przyjechac ... okazalo sie ze wszystko jest w normie :) ... takie uplawy czasami sie zdazaja ... moja macica jest juz calkowicie rozpulchniona i jak to powiedziala pani gin. "Typowo ciążowa" :) .. dostalam skierowanie na kolejne badania tym razem na :wasermana, antygen HBS, cukier i jeszcze jedne ale nie umiem rozczytac  ;D , poprzednie wyniki w 100% superanckie  :) ... niom i zalozyla mi karte ciążowa .... we wtorek skonczylam 7 tydzien ciaży :) (liczac od rzekomego zaplodnienia) ..nastepna wizyta 9 sierpien :) pozdrawiam i zycze milego dnia :) ..ja sie ide teraz polozyc bo z tego wszystkiego glowa mnie rozbolala ;) ..buziaki  :-* :-*

MoniQa spoko ja też zauważyłam niewielkie upłąwy, tak jak na dni płodne - gdzieś wyczytałam, że to normalne bo właśnie macica się rozpulchnia, więc na pocieszenie dodam, że nie tylko ty słonko tak masz ;D

Cieszę się, że wyniki ok ;D mam tylko pytanko o co chodzi z tymi badaniami na antygen HBS i czy ja też powinnam o to poprosić swojego gina???

A ja się dzisiaj wkurzyłam. Miałam mieć kontrolną wizytę po szpitalu i okazało się, że mój lekarz pojechał sobie na urlop i nie będzie go do końca lipca. Muszę więc czekać do poniedziałku na innego. Sęk w tym, że miałam L-4 właśnie do dzisiaj. Mam nadzieję, że wypisze mi je w poniedziałek wstecznie bo inaczej koniec z kasą. :mad:

Rybko szczerze to powiem ze do konca nie jestem pewna , ale wydaje mi sie ze jest to na ta zoltaczke watrobowa badanie .... a czy powinnas poprosic ?? hmmm.. w sumie zapytac mozesz :) i jak bedzie potrzeba to napewno Cie wysle :) .. a jak sie czujesz slonko?? bo ja wlasnie mam L4 ... musze sie wylezec ..jakos ostatnio bardzo sie mecze i coraz czesciej glowa mnie boli ...eHhh... ale czego sie nie robi dla dzidzi :)

eg16 niom to nie ciekawa sytuacja ... mysle ze jednak wystawi ci to zwolnienie, wkoncu jeden dzien w te czy we wte ;) ... daj znac :) buziaki  :-*

MoniQa ja nie mogę się odespać tzn. wieczorkiem padam tak koło 10-11 tej (wcześniej odpadałam 9-10 ;D). Za to nie mogę rano wstać tak mi się nie chce chodzić do pracy a to dopiero początek hehe :D :D to co będzie dalej ::)

Ogólnie czuję się nieźle nawet zgaga minęła, mam na nią sposób, nie mogę zjeść zbyt wiele na raz i jem tyle, że odchodzę od stołu lekko głodna za pięć minut jedzonko dochodzi do żołądka i czuję sytość a nie przejedzenie ;D ;D

W pracy dopada mnie znurzenie ale walczę z tym jak tylko potrafię i odliczam ile dni zostało do weekendu :D :D

A cha dzisiaj idę na piwko z szefową i koleżankami i oznajmię im, że jestem w ciąży :D jak wrócę to zdam relacje ;) ;) ;)

Rybko koniecznie zdaj relacje ..... czekamy z niecierpliwoscia .. milego "piwkowania" (soczkiem)  :p ... i milej pracki :) buziaki  :-*

A ja mam już wielką piłeczkę. :D Tak to jej nie zauważałam, życie codzienne mnie wciągało, a teraz jak już sobie w poniedziałek pojadę do rodzinki to zapewne się już dowiedzą. Ah, idę dziś na usg. Cieszę się jak mało kto, po prostu. Wreszcie zobaczę mojego maluszka. :D

Izzabelo  niom to cudownie :) ..oczywiscie nie zapomnij pokazac nam swoja kruszynke gdybys miala zdjecie z USG :) ... buziaki  :-*

reklama
Dzięki MoniQa idę sobie pojeść dobrych rzeczy a one niech sobie piją ;D ;D będę im miała w poniedziałek co poopowiadać :D :D :D

Izzabelka nareszcie ten upragniony dzień, koniecznie napisz jak było na USG i czekamy na fotki :D :D

Do góry