reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Dziewczny a co z Klarą? Bo ona też miala awaryjna wizyte i cisza. :(
Theo daj znac co u Rybki.
No i Misiu odezwij się, że wszytko gra.

reklama
tetka nie miała w domu internetu, tylko korzystala w pracy. Może na zwolnieniu jest? Mam nadzieję, że wszystko gra. Własnie wysłałam do niej i do Klary wiadomośc na gg - może sie odezwą.

Juz piszę co jest grane... :)

Wszystko w porządku, 0 sladu po skurczach, szyjka rekordowo długa, wszystko zamknięte, ładnie trzyma dzidzię w środku :)
Na USG łożysko dokładnie obejrzane, nic sie nie odkleja, ładnie trzyma, wszystko w normie...
no i na 100% fiutek jest ;) uspokoiłam się tą wizytą naprawdę...

Prawdopodobnie jest to wynik przyjęcia zbyt dużej dawki magnezu (to co Myfcia napisała) i w związku z tym dość silnej niestrawności i biegunki... I faktycznie wczoraj wzięłam dwie tabletki z nowego preparatu magnezu (bo piłam kawę i stwierdziłam że trzeba podwójnie zadziałać suplementem - ale ze mnie debil...).

Dzięki za wsparcie dziewuszki, uff jak mi ulżyło...

u Klary jak mi wczoraj pisała zwiększono dawkę fenoterolu, bezwzględnie ma leżeć, ale jeszcze w domku...

Super Misiu ze u ciebie wszystko dobrze i nie przesadzaj z magnezem
ja jedną tabl dziennie łykam plus feminatal ;)
trzymaj sie cieplutko!!

Uffffff, Misia.... czekalam jak na szpiklach na wiesci od Ciebie. Chyba pora, zeby niezaleznie od wczesniejszego samopoczucia, wszystkie lutowki wrzucily na luz i wziely sie za odpoczywanko... Dobrze nam zrobi :-)

A i zapomnialam: wprowadzam calkowity zakaz wsrod lutowek rozdwajania sie wczesniej, niz w lutym!!!!!!!!. No dobra, kilka z poczatkowymi terminami moze pod sam koniec stycznia ;-) Zeby nie bylo, ze zamordyzm stosuje ;-)

reklama
Kira ja czując Twoje intencje odpoczywam za dwoje dzisiaj od 14.30 -16.00 drzemka popołudniowa
i czułam sie jak nowonarodzona!!

Wypoczywać kobietki wypoczywac!!!

Do góry