reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

misia q nie zwlekaj z wizyta ,na pewno juz jest ok ale musisz sie dowiedziec skad takie dolegliwosci,dbaj o siebie i malucha i napisz jak po wizycie,TRZYMAJCIE SIE

reklama
Misia uważaj na siebie!

Boshe musiałaś przejść koszmar.Idź do gina jak najszybciej.Mój gin - jak dawał L4 zwrócił uwagę na skurcze - jeżeli są częste (z 3 razy w ciagu godizny) i regularne to jak najszybciej telefon do niego.

Misiu wierze moja Kochana, ze tylko najadłaś sie strachu i nic złego sie nie dzieje.Trzymajcie się,poprosze mojego Aniołka Stróża żeby pogadał z Twoim :)

Trzymaj sie jestem z Tobą całym sercem.

Misqu t co opisywalas mialam ja podobnie w weekend ale ja wiem ze to jelita - biegunka jednorazowa mam to po magnezie niestety tabletki maja swoje skutki ujemne...buziaczki i nie martw sie bedzie dobrze

Oj dziewczynki, dziewczynki, mam nadzieje, ze nie pospieszy sie na swiat zadnemu lutowemu dziciaczkowi. Trzymam za Was wszystkie kciuki. Misia, a moze mala przerwa w zajeciach?? Kilka dni?? Pewnie dobrze by zrobilo?? A stresik pewnie byl na maksa.... Ja mialam podobnie raz z tymi skurczybykami, ale to po przytulanku i gin mowil, ze nic sie nie skrucilo i nie rozwarlo. Oby u Ciebie tez byly pomyslne wiesci dzisiaj!!!!

jeszcze jedno jelita sa tak blisko usytuawane macicy
ona nie jest obojetna na wybryki ich...ale to moja teoria....ciekawa jestem co lekarz powie....
jestesmy z Toba :-*

Misiu to pewnie jelita, ale uważaj na siebie. Myfama chyba rację co do bliskości jednego do drugiego. Czekamy na relację po wizycie u gina. Dbaj o siebie i nie stresuj na zajęciach.

Jejku Misiu musiałaś jakis horror przejsc matko boska ... :-[

Koniecznie dowiedź sie co i jak bo nie ma żartów......

Myfa ty tez kochana uważaj z tymi zakupami czwartkowymi nie przemeczaj sie...
Ja miałam w przyszły poniedz jechac z mezem do Krakowa ale zrezygnowałam bo to 600km
i boje sie troche zmiany cisnienia...

Dzisiaj w nocy o 4.42 miałam takie ssanie w żołądku ze mała zaczęła mnie tak kopać bo chyba moje flaki
burczace nie dały jej spać musiałam wstac i popić kefiru no i sie uspokoiło ;) jejku nocne wstawanie buuu..

reklama
Misia ściskam gorąco. Koniecznie napisz co gin powiedział.
Ja to się martwie, że mi na to twardnienie brzuszka nie pomaga nospa (chociaż tak jak gin kazał jem ich 6 dziennie)
Antares ale jakie skurcze?? Bo ja to czuję tak jak skurcz, tylko to nie boli. Jakby tak mooocno zacisnąć pięść czy coś w tym stylu. I często zdarza się to kilka razy co parę minut (a żołądkowych problemów nie mam).
Może panikuję, ale chyba się zapiszę do gina na wcześniejszy termin.

Do góry