reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Dynia atrakcje byly na wizycie u gina. A poza tym to nic szczególnego, no moje chlopaki zajadali sie ptasim mleczkiem, a ja nie :( :( :(. Więc u mnie zadnych poczatków tradycji nie bylo. Nie bardzo sie teraz nadaje na jakieś aktrakcje - padam już po 21, więc sama rozumiesz.

jestem.Wczoraj nie pisałam, bo byłam wykończona.

Moja wizyta zakończyła sie 2 tyg L4 ale niekoniecznie z powodu mojego kaprysu.Okazało sie, ze szyjkę mam zbyt miękką, ale na szczęście dość długa (3 cm). Prawdopodobnie jest to zwiazane ze zmęczeniem (stres, pośpiech itd).Okaze sie za 2 tyg bo mam wtedy wizytę kontrolną..Trzymajcie kciuki Dziewczyny, żeby TO BYŁO ZE ZMECZENIA...Płakać mi sie chcialo wczoraj strasznie.W sumie teraz też mi sie chce.
Dzisiaj sobie pospałam,zjadłam śniadanko ze spokojem, za chwilę wracam do łóżka.Musze odpoczywać,czuje sie generalnie zmulona.

dostałam skierowanie na ta osławioną krzywą :) Gin sugeruje zabranie cytryny ;)
z innych zaleceń No-spa 3 razy dziennie i moje tableteczki na tarczyce :)

Lece poczytać kniżkę - oczywiscie bedę zaglądła na bb systematycznie :)

stres swoje robi...wiem po sobie byczenie sie i myslenie o niebieskich migdalach sluzylo mi bardzo a teraz znowu stresowanko przeraza mnie jazda 2 godzinna samochodem do wlasnego domu w czwarteek gdzie wszystko w kartonach masakra noi latanie po sklepach i kupowanie w pospiechu mebli kuchennych lodowki ......
Antares len sie na maxa :-*

Dziś rano byłam na badaniu krzywej cukrowej, po tym co tu wyczytałam zabrałam się za picie glukozy z wielkim obrzydzeniem (i cytryna w kieszeni) ;) okazało się jednak, ze nie jest to wcale takie złe, jak cykier puder rozpuszczony w wodzie, da się wypić i całe szczęście bo u mnie nie byłoby mozliwości wkropienia soku z cytryny - piłam pod czujnym okiem pielęgniarki. Krew miałam pobieraną dwukrotnie, na początku i po godzinie.
Antares77 Będzie dobrze, odpoczywaj, poczytaj i posłuchaj jakiejś relaksującej muzyki, podobno po urodzeniu maleństwa pamietają melodie,które uspakajały mamę i też sią przy nich uspakajają.

reklama
Kochana Antares zobaczysz że już po tyg zregenerujesz siły ja sie juz lenie od zeszłego tygodnia
mam na wszystko czas rano śniadanko z mężem a potem hulaj dusza, gotuje, układam w pokoiku
w razie zmeczenia idę pospać i widze że brzunio przestał twardniec wiec relaks i brak stresu pomaga
bardzo!!! Hmm jeszcze ani razu nie brałam nospy w ciazy :-[ czy to dobrze?

Do góry