Stopi, Antkowa dobrze że poczytałam o tych szpitalach, które maja zamknąc w najbliższym czasie. Ja co prawda planuje na Madalińskiego, ale jesli tam by nie było miejsca (tfu, tfu) to będę pędzić właśnie na Inflancką. Ale skoro piszecie że dokońca czerwca masakra to moze sie zastanowię jeszcze... Pytanie kiedy wszystkie bedziemy sie wybierać
reklama
Calla, ja muszę przyznać że sama do końca nie wiem jak to jest z tą Inflancką mimo że od 1,5 miesiąca jestem tam raz w tygodniu... Jak byłam na szkole rodzenia to na bloku A na dole, który normalnie jest płatny, był spokój - raz była wolna jedna sala z chyba 4 a raz aż 3, a oni ten blok w tej chwili traktują jako rezerwowy na wypadek gdyby na górze, czyli na standordowej porodówce zrobiło się za ciasno. Tak więc przy odrobinie szczęścia w nieszczęściu jakim byłby tłok na normalnej porodówce można trafić za darmo na jedynkę oczywiście jak ktoś ma życzenie to na A też przyjmują, nie tylko jak ja górze nie ma miejsca. A od lipca podobno już wszystko ma być otwarte, bo teraz chyba działa tylko część oddz. poporodowego, dlatego mogą mieć problemy z miejscami.
A
Alusia8989
Gość
Nooo i ja też po wizycie )
Szyjka od kręgosłupa długa, rozwarcie na palec i ogólnie spokój ) Termin mam na 2 lipca a wizyte 6 lipca <szok> Heh )
Mały waży 3600g ... Mały kolos ale +/- 400g jest zawsze więc może nie będzie tak strasznie...
Czyli wszystkie ostatnie skurcze po chwilach przyjemności z mężem to tylko skurcze przepowiadające )
Szyjka od kręgosłupa długa, rozwarcie na palec i ogólnie spokój ) Termin mam na 2 lipca a wizyte 6 lipca <szok> Heh )
Mały waży 3600g ... Mały kolos ale +/- 400g jest zawsze więc może nie będzie tak strasznie...
Czyli wszystkie ostatnie skurcze po chwilach przyjemności z mężem to tylko skurcze przepowiadające )
A
Alusia8989
Gość
Przygotowuje do tego, że będzie bardzo boleć ) Ale jestem silna i dam rade !!
A no wizyte mam super ... 6 lipiec a termin na 2 lipca
Tylko że jeśli do tego 6 nie urodze to dostane wtedy skierowanie do szpitala na wywołanie cieszyć się czy płakać ?
A no wizyte mam super ... 6 lipiec a termin na 2 lipca
Tylko że jeśli do tego 6 nie urodze to dostane wtedy skierowanie do szpitala na wywołanie cieszyć się czy płakać ?
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Alusia gratuluje wizyty,:-)najważniejsze ze wszystko dobrze z maleństwem:-)
a na reszte zostaje ci czekac,może jak pomolestujesz jeszcze troszke małżonka to coś wcześniej ruszy,a jak nie to chociaż bedziesz miała miły masażyk;-)zawsze sa jakieś dobre strony.tak czy inaczej jużtylko pare dni ci zostało,dasz rade:-)
a na reszte zostaje ci czekac,może jak pomolestujesz jeszcze troszke małżonka to coś wcześniej ruszy,a jak nie to chociaż bedziesz miała miły masażyk;-)zawsze sa jakieś dobre strony.tak czy inaczej jużtylko pare dni ci zostało,dasz rade:-)
A
Alusia8989
Gość
Dam rade musze
Ale lekarz mnie też przebadał dość porządnie więc może też coś poruszył ;P
Głupia jestem i wierze w cuda a chyba Mały poprostu czeka na ladną pogode i nie mam się po co oszukiwac
Ale lekarz mnie też przebadał dość porządnie więc może też coś poruszył ;P
Głupia jestem i wierze w cuda a chyba Mały poprostu czeka na ladną pogode i nie mam się po co oszukiwac
reklama