reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Ja po wizycie chwale sie albo zale ze nic sie nie dzieje o !!!! Wyniki rewelka z czego sie bardzo ciesze bo w sumie to dla mnie wazne na ostatniej prostej,brzuch sie stawia,ale jak to mowia ma prawo a skórcze jak to skórcze musza jakies byc bo co to za ciaza by była....rece opadaja...;-)....

reklama
Dosia ja jesli nie urodze wczesniej to tez mi grozi cesarka,ze wzgledu na wielkosc syneczna,wolałabym rodzic normalnie ale tak jak piszesz najważniejsze zdrówko naszych maleństw:-)

ehh a ja nawet nie wiem w sjaki sposob bede rodzic:/wczoraj wogle lekarz mnie nie badal pomimo ze mam bole skurcze itp:/jedynie co wywnioskowal ze plod nieprawidlowo sie rozwija choc nie widzial zdjecia usg:/stwierdzil to na podstawie opisu innego lekarza:/

lunaruk będzie dobrze. Dziwne te diagnozy Twój lekarz stawia. Moze poczekaj do następnej wizyty,albo pójdź na wszelki wypadek do innego lekarza na konsultację... wiesz w takiej sytuacji lepiej mieć kilka opinii... takie moje zdanie

luranuk tak jak pisza dziewczyny idz do innego lekarza bo tej wizycie to tylko bedziesz siedziec i sie zamartwiac,żebys sie dziewczyno czasem depresji przez takiego konowała nie nabawiła.zapisz sie gdzies niech cie ktoś normalny zbada i na pewno bedzie dobrze,bo to co piszesz jest niedożecznie zeby takie opinie stawiac bez zbadana:no:

luranuk jestem za jeszcze jedna wizyta u innego gina... Ehh po takim dyzurze to chyba nie mogl nic madrego powiedziec, a co dopiero bez zadnych badan straszyc pacjentke rece opadaja :-(

Beacia to lez grzecznie, juz malutko zostalo a sily kumuluj na pozniej napewno sie przydadza :-)

ja dzis tez po wizycie i niestety lekarz powiedzial ze jak wytrzymam 2 tygodnie to bedzie dobrze, chociaz powiedzial ze wolal zebym wytrzymala chociaz do 10.
Niestey skrocila mi się szyjka, maluch juz tak się ciśnie ze lekarz wyczuł głowkę,
zapisal 6 razy dzieniie po pol fenoterol 2 razy dziennie no spe i i raz na noc relanium zeby maly w nocy był spokojny bo za bardzo się rozpycha , przez to mam skurcze i czuje ucisk na nerwy, przez to bolą mnie uda. no i musze duzo lezec wiec ide lezec masakra, na dodatek przez te 3 tyg przerwy miedzy wizytami przytlam 500g, aa zawesze mialam wiecej , conajmniej 2 kg:zawstydzona/y: i lekarz twierdzi ze to moze byc taki objaw zblizajacego sie porodu, no i to ze mam juz bardzo wrazliwe narzady tez tweirdzi ze jak na porod. aa to przeciez za wczesnie..

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. LUNARUK - idz koniecznie do innego lekarza!! ADDDAAA - sluchaj sie zalecen lekarza i duzo leż i wytrzymaj do lipca ;-) !! A tak swoja droga to ja dziewczyny nie umiem tego zrozumiec dlaczego lekarze przepisuja kobieta ciezarnym relanium na uspokojenie dziecka!!! ???

reklama
Adaaa dużo leż. Ja też biorę fenoterol. Najpierw 4 razy po pół tabletki, teraz już 2. Pomógł bardzo. Jak chodzę to też mnie boli prawe udo. Ale teraz nie muszę już leżeć tak jak wcześniej. A do kogo chodzisz w Zabrzu? (ja pochodzę z Zabrza, od niedawna mieszkam w Bielsku). Trzymaj się.

Do góry