reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Ja po wizycie chwale sie albo zale ze nic sie nie dzieje o !!!! Wyniki rewelka z czego sie bardzo ciesze bo w sumie to dla mnie wazne na ostatniej prostej,brzuch sie stawia,ale jak to mowia ma prawo a skórcze jak to skórcze musza jakies byc bo co to za ciaza by była....rece opadaja...;-)....

reklama
Dosia ja jesli nie urodze wczesniej to tez mi grozi cesarka,ze wzgledu na wielkosc syneczna,wolałabym rodzic normalnie ale tak jak piszesz najważniejsze zdrówko naszych maleństw:-)

ehh a ja nawet nie wiem w sjaki sposob bede rodzic:/wczoraj wogle lekarz mnie nie badal pomimo ze mam bole skurcze itp:/jedynie co wywnioskowal ze plod nieprawidlowo sie rozwija choc nie widzial zdjecia usg:/stwierdzil to na podstawie opisu innego lekarza:/

lunaruk będzie dobrze. Dziwne te diagnozy Twój lekarz stawia. Moze poczekaj do następnej wizyty,albo pójdź na wszelki wypadek do innego lekarza na konsultację... wiesz w takiej sytuacji lepiej mieć kilka opinii... takie moje zdanie

luranuk tak jak pisza dziewczyny idz do innego lekarza bo tej wizycie to tylko bedziesz siedziec i sie zamartwiac,żebys sie dziewczyno czasem depresji przez takiego konowała nie nabawiła.zapisz sie gdzies niech cie ktoś normalny zbada i na pewno bedzie dobrze,bo to co piszesz jest niedożecznie zeby takie opinie stawiac bez zbadana:no:

luranuk jestem za jeszcze jedna wizyta u innego gina... Ehh po takim dyzurze to chyba nie mogl nic madrego powiedziec, a co dopiero bez zadnych badan straszyc pacjentke rece opadaja :-(

Beacia to lez grzecznie, juz malutko zostalo a sily kumuluj na pozniej napewno sie przydadza :-)

ja dzis tez po wizycie i niestety lekarz powiedzial ze jak wytrzymam 2 tygodnie to bedzie dobrze, chociaz powiedzial ze wolal zebym wytrzymala chociaz do 10.
Niestey skrocila mi się szyjka, maluch juz tak się ciśnie ze lekarz wyczuł głowkę,
zapisal 6 razy dzieniie po pol fenoterol 2 razy dziennie no spe i i raz na noc relanium zeby maly w nocy był spokojny bo za bardzo się rozpycha , przez to mam skurcze i czuje ucisk na nerwy, przez to bolą mnie uda. no i musze duzo lezec wiec ide lezec masakra, na dodatek przez te 3 tyg przerwy miedzy wizytami przytlam 500g, aa zawesze mialam wiecej , conajmniej 2 kg:zawstydzona/y: i lekarz twierdzi ze to moze byc taki objaw zblizajacego sie porodu, no i to ze mam juz bardzo wrazliwe narzady tez tweirdzi ze jak na porod. aa to przeciez za wczesnie..

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. LUNARUK - idz koniecznie do innego lekarza!! ADDDAAA - sluchaj sie zalecen lekarza i duzo leż i wytrzymaj do lipca ;-) !! A tak swoja droga to ja dziewczyny nie umiem tego zrozumiec dlaczego lekarze przepisuja kobieta ciezarnym relanium na uspokojenie dziecka!!! ???

reklama
Adaaa dużo leż. Ja też biorę fenoterol. Najpierw 4 razy po pół tabletki, teraz już 2. Pomógł bardzo. Jak chodzę to też mnie boli prawe udo. Ale teraz nie muszę już leżeć tak jak wcześniej. A do kogo chodzisz w Zabrzu? (ja pochodzę z Zabrza, od niedawna mieszkam w Bielsku). Trzymaj się.

Do góry