reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
A ja na 16-stą na wizytkę......
ehh a ja po wizycie:/czekałam na swoją kolej przez 2h (lekarz co 20 min robil przerwe), dostałam skierowanie na powtórzenie badań moczu ponieważ są bakterie i skierowanie na usg. Lekarz który mnie przyjął był po 27 h dyżurze i wciąż się mylił. Już nie mogę doczekać się wizyty u mojego prywatnego tylko że on jest na urlopie://
ehh a ja po wizycie:/czekałam na swoją kolej przez 2h (lekarz co 20 min robil przerwe), dostałam skierowanie na powtórzenie badań moczu ponieważ są bakterie i skierowanie na usg. Lekarz który mnie przyjął był po 27 h dyżurze i wciąż się mylił. Już nie mogę doczekać się wizyty u mojego prywatnego tylko że on jest na urlopie://
współczucia
taa to mnie przeraża w polskiej służbie zdrowia - jak mam zaufać lekarzowi, który nie spał 30 godzin, że wystawi dobrą diagnozę i podejmie odpowiednie leczenie....
gabiaz
Fanka BB :)
Gratuluje udanych wizyt
luranuk Trafiłas z wizytą strasznie, ale takie uroki naszej służby zdrowia....
luranuk Trafiłas z wizytą strasznie, ale takie uroki naszej służby zdrowia....
Ja też dołączam się do gratulacji z tytułu udanych wizyt :-) i mam nadzieję, ze Twój - luranuk, prywatny lekarz szybko wróci z urlopu i po wizycie u niego upewnisz się, że wszystko jest dobrze :-).
Ja też dziś wizytowałam. Rozwarcie na 1 cm, brzuszek twardy, jakby Maluch szykował się już do wyjścia (tak powiedziała pani dr) . Waży już ponad 3 kg czyli przez 4 tygodnie przybrał ponad kilogram (1,2kg dokładnie ).
Ja też dziś wizytowałam. Rozwarcie na 1 cm, brzuszek twardy, jakby Maluch szykował się już do wyjścia (tak powiedziała pani dr) . Waży już ponad 3 kg czyli przez 4 tygodnie przybrał ponad kilogram (1,2kg dokładnie ).
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
witam ja po wizytacjach leże,mam nic nie robic przez tydzien żeby mały tam jeszcze troche sie dogrzał ,bo mi sie skróciła szyjka,nawet mnie straszyła ginka szpitalem,ale obiecałam ze grzecznie w domku polegiwac bede:-(z drugiej strony powiedziała ze to w sumie dobrze bo jest duży i ciezko by było w terminie rodzic,pewnie za 2 tyg. i tak skierowanie na oddział dostane
ale dobrze ze tylko tydzien leże bo niekture dziewczyny maja tu znacznie gożej
i najważniwjsze ze mały zdrowo sobie rośnie i reszta wyników też jest cacy:-)
ale dobrze ze tylko tydzien leże bo niekture dziewczyny maja tu znacznie gożej
i najważniwjsze ze mały zdrowo sobie rośnie i reszta wyników też jest cacy:-)
dosia24
Lipcowe mamy'09
Beacia to grzecznie lez i maly niech grzecznie rosnie jeszcze w brzusiu.
ja jutro do endokrynologa sie wybieram. dzis odebralam wyniki tarczycowe i niestety tsh podwyzszone a ft4 obnizone. na ostatniej wizycie lekarz stwierdzil ze jak hormony beda mi szalaly to bedzie wnioskowac za cesarka. teraz to mi wszystko jedno jak urodze, oby te wahania tylko nie odbily sie na zdrowiu malenstwa.
ja jutro do endokrynologa sie wybieram. dzis odebralam wyniki tarczycowe i niestety tsh podwyzszone a ft4 obnizone. na ostatniej wizycie lekarz stwierdzil ze jak hormony beda mi szalaly to bedzie wnioskowac za cesarka. teraz to mi wszystko jedno jak urodze, oby te wahania tylko nie odbily sie na zdrowiu malenstwa.
reklama