reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Kasiulka gratuluje udanej wizyty no i czekamy na wieści co dziecię skrywa między nogami:-) mówią że ciekawość to pierwszy stopień do piekla, no ale cóż;-)

reklama
witam Was dziewczyny wczesnym rankiem!:-)
mam pytanie:
w którym tygodniu najlepiej robić USG połówkowe??

moja pani doktor jak bylam 4 marca na wizycie powiedziala,ze mam isc za3 lub 4 tygodnie?

zapisałam sie na 25 marca,czyli w przyszłą środę, wtedy wtedy według położnych bede miala skończonych 21 tygodni i konczący sie 22 tydzień i sie zastanawiam czy nie za wczesnie. Bo któras z Was kiedyś pisała,ze najlepiej isc jak bedzie sie mialo skończony 23 tydzień.

Czekam na Wasze opinie, Kochane, bo musialabym przełozyc to usg.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :-)
Juz jestem w domciu i ogolnie wszystko jest ok :-D Jedynie to zabic gina za jego pismo ;-) Zrobil mi taki opis ze nic z niego nie idzie odczytac :wściekła/y: Moge tylko powiedziec ze Maluda wazy 604 g i z tego co pamietam to wzrostem odpowiada 23 tc :-) Czyli jednym slowem wszystko w normie :tak::-) A co do powtornych badan moczu tez juz wsio oki :-) Pewnie laborantki cos nakrecily :-p Kolejna wizyta 2 kwietnia

reklama
e mamo
super że z Filipkiem jest wszystko dobrze:-)
gorzej z tą glukozą że musisz powtarzać ale niestety czasem tak bywa że w laboratoriach dochodzi do pomyłek
w grudniu jak byłam w szpitalu tak mi zrobili badanie hcg że zamiast wzrostu był 3krotny spadek i ja już miałam najgorsze myśli że z moim dzieciątkiem coś nie tak a to była tylko pomyłka:dry:

ja jeszcze nie miałam tego testu ale w szpitalu dziewczyny robiły na czczo

Antkowa
współczuję ale bądź dobrej myśli, wiele kobiet ma cukrzycę w ciąży ale dzięki diecie jakoś to przechodzą i wszystko dobrze się kończy, na pewno będziesz musiała się bardziej pilnować ale dla dzidziusia warto
Kaaasiulka, Heidi
gratuluję udanej wizyty
Juluszka
ja idę na usg dopiero 26 marca i będę wtedy miała dokładnie skończone 22 tyg

Do góry