Juluszka
ja idę na usg dopiero 26 marca i będę wtedy miała dokładnie skończone 22 tyg
no jesteśmy w tym samym dniu i tygodni ciąży i ja ide tylko dzień wczesniej (25 .03) czyli moze byc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juluszka
ja idę na usg dopiero 26 marca i będę wtedy miała dokładnie skończone 22 tyg
Matylda, dzięki za linki! :-)
w lodówce miałam wędlinę z tłuszczykiem, żółty ser i jogurty "z wkładką" np z płatkami z czekoladą... ale właśnie wróciłam z zakupów więc zapasy warzywne uzupełnione, dziś na obiad gulasz warzywny z kurczakiem podany z ryżem (mniam ;-)), a po zakupach zafundowałam sobie twarożek light z rzodkiewką i szczypiorkiem i z chlebkiem razowym jakimś takim specjalnym z ziarnami z pełnego przemiału (chyba najzdrowszy w całej piekarni!)
Może jednak nie będzie aż tak źle. Chociaż jak patrzyłam na te bułeczki maślane, to muślałam że mi język do nich ucieknie
Raaany, nigdy w życiu tak zdrowo nie jadłam