reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Monia_lipiec2009 GRATULECZKI SYNUSIA :-):-):-)
alicante łoł i tu CHŁOPACZEK GRATULECZKI :-):-):-)
tomtom GRATULACJE SYNUNIA i super, że już wszystko dobrze :-):-):-)
tralalala1 GRATULECZKI CHŁOPACZKA i ściskam mocno kciuki za wasze zdrówko :tak: WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :-):-):-)
tralalala1 GRATULECZKI DZIEWUNI :-):-):-) widzę, że myślimy o tym samym imieniu :-):-):-)
stopi69 słoneczko leż grzecznie jak pan doktór kazał ;-) polatać będziesz miała czas jak dziewunia się urodzi :-) główka do góry :tak: WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :-):-):-)
Mama Helenki zdrówka :-) zdrówka :-) i jeszcze raz zdrówka :-):-):-)
kaaasiulka napewno w brzusiu siedzi wymarzony bebiś i dlatego robi Ci psikuski :-):-):-)
mamusiaM gratuleczki całkiem sporego słodkiego i kochanego ciężarku :-):-):-)
Buziaczki i miłego dzionka :-):-):-)

reklama
Czytam o tej waszej glukozie i wiecie co a ja przed badaniem miałam 82 a po badaniu 75 :-D, (piłam 50g),wczoraj gin oglądał wyniki i mówił że spoko,jak on mówi że ok to nie naciskam ale czy to nie jest dziwne ;-)...bede robic jeszcze raz za 3 tyg to zobaczymy co wyjdzie....

Monia,mówisz że dziewczynki sie lubią ukrywać a Anieńka wróży mi chłopca,hmmm :-)...sie okaze,ciekawe która bedzie miała racje :-D....????

Monia,mówisz że dziewczynki sie lubią ukrywać a Anieńka wróży mi chłopca,hmmm :-)...sie okaze,ciekawe która bedzie miała racje :-D....????[/quote]

Muszę mieć rację :-D

Kaaasiulka na pewno któraś z dziewczyn będzie miała rację:-D
Ale ja też mam pecha do USG i już powoli się nastawiam na wieści dopiero przy porodzie.... Na 3D ślicznie się dziecię ułożyło do obejrzenia płci i radośnie miało pępowinę między nóżkami.... Teraz mam 27.03 usg i zobaczymy co tym razem zakombinuje:-):-):-) Najważniejsze, że wszystko ok:tak:

Witajcie!
Ja wczoraj bylam u ginka, badania wyszly w porzadku, wad genetycznych nie ma. Wielkosc z 17 marca 370g, wiec teraz juz pewnie wiecej. Jak zobaczylam swoja wage to sie wystraszylam tak gwaltownym skokiem, ale lekarz mowi, ze wszystko w normie:-) Chyba bedzie chloptas, ale tak nisko byla pupa, ze ciezko bylo cos dokladnie zobaczyc, moze za miesiac bedzie lepiej.
Cukier jeszcze przede mna, mam sie zglosic dopiero za trzy tygodnie.

Ja 2, 5 kg na plusie-załamana jestem. Wystraszył mnie, bo coś jest nie tak w moczu. W tym jeszcze tygodniu mam zrobić posiew i jak będą jakieś bakterię to mam od razu do niego dzwonić. Pow, że takie coś może doprowadzić do wcześniejszych skurczów a w rezultacie do wcześniejszego porodu-normalnie wystraszył mnie jak nie wiem.Nie robił mi dziś usg tylko słuchał serduszko. Szyjka trzyma i pow, że ogólnie wszystko w porządku ale jakoś nie jestem spokojna. Chyba się robię panikara. Glukozę też mam zrobić ale 75 a nie 50. Nie wiem od czego to zależy. Kolejna wizyta 1 kwietnia.

Asiu nie denerwuj sie na zapas... pamietaj o córci.... Ja wiem, ze sie łatwo mówi ale jakby było coś bardzo źle to napewno by Cie od tak nie wypuścił....
Zresztą po co on Ci takie rzcezy opowiada do czego może doprowadzić coś, czego nawet jeszcze nie jest pewny bo nie ma wyników badan.... też mógłby sie troche zastanowić.....
Głowa do góry będzie dobrze...:tak:;-)

reklama
Asiu spokojnie, w ciaży z moczem często jest cos nie tak, ale nie oznacza to od razu katastrofy:tak: zrób badania, które zlecił i na pewno sie uspokoisz, ja non stop walcze z jakimiś takimi przebojami, pierw zapalenie dróg moczowych, a teraz grzybek mi sie przytrafił:tak:

Do góry