reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

I tak jak myślałam,poraz kolejny, za dużo się nie dowiedziałam po Usg,jestem załamana :-(....bobo rośnie,wszystko ok,waga 480g ale położone jest miednicowo i ledwo co widać całe pośladki a co tu dopiero mówić o tym co ma miedzy nóżkami :wściekła/y:....jak wróciłam do domu i mój M się szybko pyta co i jak,bo też zniecierpliwiony a ja mu na to w ryk,normalnie puściły mi emocje,trochę se poryczałam i ulżyło....mam tylko nadzieję że maleństwo się obróci,jeszcze ma trochę czasu a narazie to jestem kinder niespodzianka :tak:...załamka...ide spać....miłej nocki laseczki :-)

reklama
kaaasiulka nie martw się. Dzidzi pewnie jeszcze się odwróci prawidłowo. Ma jeszcze czasu a czasu.... A że nie znasz płci?? No cóż... będzie Kinder niespodzianka. Głowa do góry!!!

Kasiulka, ja poznałam płeć.... po porodzie :-D Filip koniecznie tą informację musiał dla siebie zostawić ;-)

Ja mam usg za tydzień, już się mogę doczekać!!! :tak: Ja MUSZĘ poznać płeć, ale to nie dla swojej wiedzy, tylko mój syn jest przekonany, że będzie miał siostrzyczkę i w ogóle nie dociera do niego, że może być chłopczyk... Więc jeśli się okaże, że znów siusiak, to muszę go zacząć przestawiać... :-D Ciekawe...

Kaaasiulka nie martw się, najważniejsze że babas jest zdrowiutki i jaki sporaśny. Będzie chłopczyk-zobaczysz:-):-):-):-) Nie denerwuj się, bo szkoda nerw.

Kasssiulka głowa do góry, kiedyś się dowiesz. Mała nam się ujawniła dopiero w 8 miesiącu.

Mamo Helenki mi wyszło nad czczo 74, po godzinie 98, a po dwóch 90. A jak u Ciebie??

Witam się z Wami i na tym wątku :-)

Wypatrzyłam, że dyskutujecie na temat badań z glukozą.
Ja miałam taki wynik:
- na czczo: 70 mg/dl (poniżej normy)
- po 1 h: 81 mg/dl (w normie)

Mocz i morfologia chyba OK, z lekarzem prowadzącym zobaczę się w poniedziałek, zobaczymy co powie.

reklama
Udało mi się w końcu dodzwonić do szpitala:tak:
Pani załatwiła mnie przez telefon. Wyniki mam w normie:tak: Najlepsze nie są, ale do leczenia się nie kwalifikuję. Ograniczyć białe pieczywo, makarony ryż itp. No i oczywiście słodkości i soki owocowe. Poza tym wszystko gra :tak:

Do góry