reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

I tak jak myślałam,poraz kolejny, za dużo się nie dowiedziałam po Usg,jestem załamana :-(....bobo rośnie,wszystko ok,waga 480g ale położone jest miednicowo i ledwo co widać całe pośladki a co tu dopiero mówić o tym co ma miedzy nóżkami :wściekła/y:....jak wróciłam do domu i mój M się szybko pyta co i jak,bo też zniecierpliwiony a ja mu na to w ryk,normalnie puściły mi emocje,trochę se poryczałam i ulżyło....mam tylko nadzieję że maleństwo się obróci,jeszcze ma trochę czasu a narazie to jestem kinder niespodzianka :tak:...załamka...ide spać....miłej nocki laseczki :-)

reklama
kaaasiulka nie martw się. Dzidzi pewnie jeszcze się odwróci prawidłowo. Ma jeszcze czasu a czasu.... A że nie znasz płci?? No cóż... będzie Kinder niespodzianka. Głowa do góry!!!

Kasiulka, ja poznałam płeć.... po porodzie :-D Filip koniecznie tą informację musiał dla siebie zostawić ;-)

Ja mam usg za tydzień, już się mogę doczekać!!! :tak: Ja MUSZĘ poznać płeć, ale to nie dla swojej wiedzy, tylko mój syn jest przekonany, że będzie miał siostrzyczkę i w ogóle nie dociera do niego, że może być chłopczyk... Więc jeśli się okaże, że znów siusiak, to muszę go zacząć przestawiać... :-D Ciekawe...

Kaaasiulka nie martw się, najważniejsze że babas jest zdrowiutki i jaki sporaśny. Będzie chłopczyk-zobaczysz:-):-):-):-) Nie denerwuj się, bo szkoda nerw.

Kasssiulka głowa do góry, kiedyś się dowiesz. Mała nam się ujawniła dopiero w 8 miesiącu.

Mamo Helenki mi wyszło nad czczo 74, po godzinie 98, a po dwóch 90. A jak u Ciebie??

Witam się z Wami i na tym wątku :-)

Wypatrzyłam, że dyskutujecie na temat badań z glukozą.
Ja miałam taki wynik:
- na czczo: 70 mg/dl (poniżej normy)
- po 1 h: 81 mg/dl (w normie)

Mocz i morfologia chyba OK, z lekarzem prowadzącym zobaczę się w poniedziałek, zobaczymy co powie.

reklama
Udało mi się w końcu dodzwonić do szpitala:tak:
Pani załatwiła mnie przez telefon. Wyniki mam w normie:tak: Najlepsze nie są, ale do leczenia się nie kwalifikuję. Ograniczyć białe pieczywo, makarony ryż itp. No i oczywiście słodkości i soki owocowe. Poza tym wszystko gra :tak:

Do góry