marta1988
Aktywna w BB
wiem, że pisze nie tam gdzie powinnam ale Wy tutaj już raz mi pomogłyście za to dziękuje ale mam inny problem dzisiaj wkońcu dostałam wynik badania histopatologicznego w którym w opisie makroskopowym napisano że makroskopowo elementów zarodka nie stwierdzono, a przecież słyszałam serduszko na badaniu jak byłam zdignować ciąze. a rozpoznanie histopatologiczne brzmi: FRAGMENTA DECIDUAE PARTIM NECROTICAE ET SUPPURATIONE AC FRAGMENTA TROPHOBLASTI pisze tutaj bo nigzie nie moglam znalezc opisu mojego wyniku bo nie moglam rozszyfrowac polowy słów a nie wiem jak mam to interpretowac a do lekarza pojde dopiero gdzies za 3 tygodnie bo akurat ten lekarz przyjmuje tylko w środy a ja przez najbliższe dwa tygodnie bede poza miejscem zamieszkania mala delegacja z pracy i nie mam mozliwości sie z nim umowic a chcialabym to wiedziec wtedy chyba bede spokojniejsza bo teraz nie rozumiem nic bo jeszcze do wczoraj wiedzialam ze bylam w ciązy i mam zdjecie dziecka a dzisiaj z badania wychodzi ze zarodka nie bylo to co to bylo w koncu bo nie wiem a to teraz mnie meczy i dzieki z góry za pomoc