reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po Wczesnym Poronieniu - Kiedy Można Znowu Się Starać?

reklama
Wlasnei przed momentem mi to samo maz powiedzial-do trzech razy sztuka! No moze sie uda...Tak bym chciala. Bede tutaj na bierzaco,bo chyba takiego miejsca potrzebowalam:))

Naprawdę masz szczęście, że udaje ci się naturalnie. U mnie każde podejście kosztuje ok 1000 zł. Szkoda, że nie mogę tych pieniędzy na dzieciątko przeznaczyć. No ale to też jest dla niego, żeby w ogóle było. Możesz iść na usg, żeby zobaczyć jakie masz pęcherzyki. Pęcherzyk rośnie ok 2 mm chyba na dzień. Więc mniej więcej będziesz wiedzieć kiedy będzie owulacja. Ja mam kupione 40 testów owulacyjnych. I tak sukcesem jest to, że po usg jest wszystko dobrze.

U mnie w tamtym cyklu testy owulacyjne sie sprawdzily,pokryly sie z owulacja,z temp,szyjka i sluzem! Wszystko pasowalo i sie udalo. Licze na to,ze jak moj organizm zatrybi na nowo,to tez sie za ktoryms razem powinno szczesliwie udac i donosic do samego konca!

A powiedz mi twoje krwawienie trwało normalnie tak jak okres? Bo ja zaczęłam mieć br azowy śluz w sobotę, od środy mam krwawienie. Wczoraj i dziś strasznie mi leci krew. Boję się że to się nie skończy. Jak ty to przechodziłaś?

dziewczyny a bralyscie wiesiolek na lepszy sluz mi np pomogl z zajesciem w ciaze
a co do krawienia ja cos ponad tydzien krwawilam raczej taka żywa krwia> Sony w koncu sie skonczy musi sie dobrze wszystko tam oczyscic
i dla kazdej z nas w koncu zaswieci slonce wiem ze trudno w to uwierzyc ja w to dlugo uwierzyc nie moglam czekalam na ciaze 2 lata bo nie moglam w nia zajsc pozniej sama ciaza tez łatwa nie bylo ale warto czekac warto sie poswiecic dla Malego Cudu :-)

Dziewczyny, Ala ma rację.
Na każdą z nas przyjdzie czas i pora.
Trzeba tylko cierpliwości i wiary w to, że będzie dobrze.
I tego Wam życzę.

Dziewczyny, a ten wiesiolek to co to za specyfik? Na recepte czy jak? Bezpieczny?
NBo ja z zajsciem w ciaze z Natalka problemow nie mialam, etraz z ta stracona ciaza tez nie ( zaszlam przy pierwszym i drugim podejsciu),wiec licze ogromnie na to,ze i tym razem bedzie w miare sprawnie!OBY! JEsli tylko moj organizm wroci na swoje tory szybko...

Ana wiesiolek jest bezpieczny ja go bralam on dziala na sluz zeby plemniczki dobrze doszly tylko nie pamietam jak sie go bralo wiec musi sie ktos wypowiedziec kto pamieta :-) znam duzo osob ktore stosowaly wiesiolek ja w 1 ciaze zaszlam za pierwszym podejsciem a na druga czekalam 2 lata
a robilas jakies badania po stracie??

reklama
JA z wiesiolkiem ne mialam do czynienia,z zadnymi lekami,bo jak pisalam,nie mialam poki co problemow z zajsciem w ciaze.
Po tej ciazy bylam badana ginekologicznie,usg, robiona,wszystko ok,samo sie oczyscilo,na szczescie.Jajniki ok, endometrium odbudowane czy jakos tak:) Wiec nie zlecono mi badan. To byla ciaza biochemiczna,podobno ona sie bardzo zcasto zdarza,czasem kobiety o niej nie wiedza,wiec przy takim wczesnym poronieniu traktowac mam to jak okres zwykly i zapomniec o tym...Gdyby to tylko bylo takie latwe...:(

Do góry