reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

No właśnie ja jak zawsze tylko myślałam o ciąży to wydawało mi się, że będę szersza niż wyższa. Moja mam do najszczuplejszych niestety nie należała, a tym bardziej moje 158cm wzrostu... A tu taka miła niespodzianka. Tylko brzuszek mi urósł tak do przodu, no i biust oczywiście, chociaż w jego przypadku to obserwuję lekką tendencję spadkową od jakiś 2 tygodni. Ja z natury mam dość szerokie bioderka i wąską talię, a tyłek umięśniony i wypukły, więc myślałam, ze brzuchal mi się rozleje po całej mnie. Więc naprawdę sama jestem w szoku, że nawet fajnie wyglądam w tej ciąży (narazie!!!). Cellulit znika, nogi chyba też mi schudły, bo czuję to w spodniach no i tak jak verita nadal mam talię.

reklama
Kami mi też wszyscy mówią, ze mam baaaardzo duży brzuch:baffled: Sama to widzę:confused2: W pierwszej ciazy był bardziej na boki a teraz do przodu i wydaje się ogromiasty :-D Już nie mówiąc o dupie w która rośnie proporcjonalnie do brzucha :-p

to tak jak u mnie - brzuchol wielki,a d... rosnie tak jak on :-D:-p

wstawiam zdj z dzisiaj
28.02.12    27 SSW.jpg

Ostatnia edycja:
Moj tez rosnie jak szalony, z dnia na dzien coraz wiekszy

Załączniki

• IMG_6069.JPG
    IMG_6069.JPG
    43,2 KB · Wyświetleń: 66
Moj tez rosnie jak szalony, z dnia na dzien coraz wiekszy

to tak jak u mnie - brzuchol wielki,a d... rosnie tak jak on :-D:-p

wstawiam zdj z dzisiaj
Zobacz załącznik 441988

oto i mój brzusio z wczoraj - dokładnie 25 tydzień skończony:

Zobacz załącznik 441709

Dziewczyny to i ja wstawiam swój brzuszek;) Mi się wydaję, że od ostatniego razu wcale nie urósł...a w tle suszące się ubranka dla bobo;pZobacz załącznik 441566Zobacz załącznik 441567Zobacz załącznik 441569Zobacz załącznik 441575

probuje wlasnie wstawic swoje zdjecie ale nie wiem czy wyjdzie:)

26tc juz ponad 8kg na plus i jak widac mi w cycki NIE poszlo ;)
Zobacz załącznik 440461Zobacz załącznik 440462

kurcze nie umiem odwrocic tych zdjec :/

wszystkie brzucholki śliczne !!!!!!!!!!!!!! :-D :-)

Przesliczne brzuszki i rzeczywiscie rosna jak na drozdzach :-) moj tez mam wrazenie, ze w dwa tygodnie urosl tyle co przez ostani miesiac a co za tym idzie waga rosnie w gore juz prawie 9+ , a tylek rosnie razem z brzusiem tyle ze w dol :zawstydzona/y:
Na dowod zalaczam zdjecia.

DSC00268.jpg DSC00273.jpg DSC00276.jpg

Załączniki

• DSC00268.jpg
    DSC00268.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry