reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

buziak - to nie jedz niskokalorycznie. Nie wiesz ze organizm dostaje wtedy sygnał "trzeba oszczedzac" i przełącza metabolizm na nizsze obroty? Daj mu czasem cos fajnego :) Niech sie cieszy. I rczej zwieksz wysilek.

Ja mam wage przedciazową - co nie znaczy ze jest super bo na wejściu miałam 12 co najmiej za dużo. Ale zobaczymy. W październiku wracam do prób z zespolem wiec bedzie dodatkowy wysilek oprócz spacerków. A teraz luzik i niunia :)

Też bym chciała do tańca po wakacjach wrócić i do prowadzenia zajęć. Dlatego od lipca idę na siłkę i zamierzam też w domu trochę potrenować, bo z kondycją po porodzie bardzo marnie mimo, że w ciąży sporo ćwiczyłam do 9 miesiąca. To trochę takie zaczynanie od zera

reklama
buziak - to nie jedz niskokalorycznie. Nie wiesz ze organizm dostaje wtedy sygnał "trzeba oszczedzac" i przełącza metabolizm na nizsze obroty? Daj mu czasem cos fajnego :) Niech sie cieszy. I rczej zwieksz wysilek.

moze masz i racje:happy:

a Wy wszystkie jecie juz w miare normalnie????

reklama
20120516271.jpg a ja tak sobie wspomnieniami wracam . . .

Do góry