reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

niezapominjaka super! przynajmniej nie tylko ja mam taki juz wystajacy, bo widze ze jendak wiekszosc z was ma mniejsze niz ja:) a ja tez mam juz 9 na plusie , w porywach po poludniu nawet 10

mlodak tez juz sie nie wyprzesz ciazy:)

Co prawda to prawda :-) Już nawet w zimowej kurtce widać.

reklama
Zdjęcie0342.jpg25tc 1d

Cudowne brzuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja należę do tych co im w dupę ciąża poszła (i uda)...brzuch mam mały...przynajmniej każdy tak mówi...nawet babka, od której odkupowałam komodę...myślała, że to 3 miesiąc! Oby mała była zdrowa...reszta jest nieważna...a właśnie czy jest jakaś zależność w tym wszystkim tzn...czy mamy chłopców mają większe brzuszki bo dzieciaczki są większe...? czy bez różnicy?

Cudowne brzuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja należę do tych co im w dupę ciąża poszła (i uda)...brzuch mam mały...przynajmniej każdy tak mówi...nawet babka, od której odkupowałam komodę...myślała, że to 3 miesiąc! Oby mała była zdrowa...reszta jest nieważna...a właśnie czy jest jakaś zależność w tym wszystkim tzn...czy mamy chłopców mają większe brzuszki bo dzieciaczki są większe...? czy bez różnicy?

z moich obserwacji wielkość brzucha jest kwestią naszych organizmów. Niektóre mają ogromne balony a niektóre mają ledwo widoczne piłeczki wcale nie zależne od płci :)
moja mama jak szła do porodu to lekarze nie wierzyli jej że jest w ciąży bo wcale po niej nic nie było widać natomiast ja wyglądam już jak bym była w 12 miesiącu :)

Kami mi też wszyscy mówią, ze mam baaaardzo duży brzuch:baffled: Sama to widzę:confused2: W pierwszej ciazy był bardziej na boki a teraz do przodu i wydaje się ogromiasty :-D Już nie mówiąc o dupie w która rośnie proporcjonalnie do brzucha :-p

Kami mi też wszyscy mówią, ze mam baaaardzo duży brzuch:baffled: Sama to widzę:confused2: W pierwszej ciazy był bardziej na boki a teraz do przodu i wydaje się ogromiasty :-D Już nie mówiąc o dupie w która rośnie proporcjonalnie do brzucha :-p

hehe no wlasnie w pierwszej ciąży też miałam taki rozlany na boki a teraz bardziej do przodu jest :-p a dupe mam płaską jak i mialam :crazy: mogła by troche nabrać jakiegoś kształtu :crazy:

Moja też płaska, tylko rozchodzi się na boki :baffled: nie mówiąc już o rosnących "boczkach" :-( Za to patrząc z przodu, to jeszcze wcięcie mam :-D

reklama
:-D:-D:-D:-D mnie tez porobilo sie, brzuszek niby nie jest duzy ale juz bardzo widoczny za to moje dupso jakies takie rozlazle sie zrobilo a kiedys nawet mi sie podobala:happy: ale coz pozniej bede dbac o siebie tzn o swoje cialo

Do góry