reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Dziewczyny to i ja wstawiam swój brzuszek;) Mi się wydaję, że od ostatniego razu wcale nie urósł...a w tle suszące się ubranka dla bobo;pZobacz załącznik 441566Zobacz załącznik 441567Zobacz załącznik 441569Zobacz załącznik 441575

oto i mój brzusio z wczoraj - dokładnie 25 tydzień skończony:

Zobacz załącznik 441709

to tak jak u mnie - brzuchol wielki,a d... rosnie tak jak on :-D:-p

wstawiam zdj z dzisiaj
Zobacz załącznik 441988

Moj tez rosnie jak szalony, z dnia na dzien coraz wiekszy

Przesliczne brzuszki i rzeczywiscie rosna jak na drozdzach :-) moj tez mam wrazenie, ze w dwa tygodnie urosl tyle co przez ostani miesiac a co za tym idzie waga rosnie w gore juz prawie 9+ , a tylek rosnie razem z brzusiem tyle ze w dol :zawstydzona/y:
Na dowod zalaczam zdjecia.

Zobacz załącznik 442141 Zobacz załącznik 442142 Zobacz załącznik 442143

wrzucam w końcu i ja. Długi czas tak nie rósł, ale w ostatnim miesiącu się rozszalał. Zobacz załącznik 442574Zobacz załącznik 442575Zobacz załącznik 442577

Wszystkie brzusie są przecudne brdzo mi się podobają tylko mój jakiś taki rozlazły jest

reklama
P1060755.jpgP1060762.jpg rośnie mój skarbek:-);-):tak::-D:happy:

wrzucam w końcu i ja. Długi czas tak nie rósł, ale w ostatnim miesiącu się rozszalał. Zobacz załącznik 442574Zobacz załącznik 442575Zobacz załącznik 442577

Przesliczne brzuszki i rzeczywiscie rosna jak na drozdzach :-) moj tez mam wrazenie, ze w dwa tygodnie urosl tyle co przez ostani miesiac a co za tym idzie waga rosnie w gore juz prawie 9+ , a tylek rosnie razem z brzusiem tyle ze w dol :zawstydzona/y:
Na dowod zalaczam zdjecia.

Zobacz załącznik 442141 Zobacz załącznik 442142 Zobacz załącznik 442143

Dziewczyny super brzucholki !!!!!!!!!!!
Paulina zazdroszczę Ci tej plaży !!!!!!!!!!! :-:)eek:

oj dziewczynki, ciekawe jak mnie sobie wyobrażałyście?:). Ja swoich zdjęć mam mało, nie ma mi kto robić. To ja jestem nadwornym fotografem rodzinnym. Uwielbiam to. Właśnie przymierzam się do zakupu drugiego aparatu, bo aktualny za duży, ale na razie drogi.
Mam tych kilka zdjęć co mi mąż na wyjeździe zrobił, w walentynkowej bieliźnie. Rzeczywiście zbyt atrakcyjne one nie są, cyce na pół brzucha...Ale chciałam mieć dla porównania. W poprzedniej ciąży mam sesję tydzień przed porodem, wyglądam jak wieloryb! Ciekawe jak teraz będzie, bo brzuch zupełnie inny, tamten był bardziej rozlazły...

No sliczne sa wszystkie!!!!! Nie ma do czego sie przyczepic, uwielbiam ogladac takie zdjecia:-):-):-)

reklama
Do góry