reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
Na trzecim zdjeciu widac faldy na tylku ktory od zawsze zaczynal sie od pasa a fotograf - maz tak mnie ustawil zeby nie bylo widac a ja po ciazy miala mile wspomnienia heheh ale wierzcie czy nie reszta zdjec jest nie do publikacji ze wzgledu na d..e.!
Dzia za mile slowa, ja tez uwielbiam tu wchodzic i podziwiac brzuszki
Dzia za mile slowa, ja tez uwielbiam tu wchodzic i podziwiac brzuszki
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Przesliczne brzuszki i rzeczywiscie rosna jak na drozdzach :-) moj tez mam wrazenie, ze w dwa tygodnie urosl tyle co przez ostani miesiac a co za tym idzie waga rosnie w gore juz prawie 9+ , a tylek rosnie razem z brzusiem tyle ze w dol
Na dowod zalaczam zdjecia.
Zobacz załącznik 442141 Zobacz załącznik 442142 Zobacz załącznik 442143
Moj tez rosnie jak szalony, z dnia na dzien coraz wiekszy
to tak jak u mnie - brzuchol wielki,a d... rosnie tak jak on
wstawiam zdj z dzisiaj
Zobacz załącznik 441988
napatrzeć się nie mogę !! duże i b. ładne !!
niezapominajka123
no dziewczyny miodzio wszystkie naprawdę wyglądacie super
Sunshine przed ciążą too ty chyba jakąś niedowagę miałaś, skoro teraz tak wyglądasz)
GosiAczek i Lui a wy jak me siostry bliźniaczki
Sunshine przed ciążą too ty chyba jakąś niedowagę miałaś, skoro teraz tak wyglądasz)
Ostatnia edycja:
Sunshine6
no dziewczyny miodzio wszystkie naprawdę wyglądacie super
Heheh w sumie wg przelicznika wagi w ciazy to wychodzi na to ze niedowaga byla... ale ja cale zycie taka 45kg przy 158cm. Ale nie mam za kim byc duza bo moja mam byla jeszcze drobniejsza ode mnie a tatko tez wzrostem nie grzeszy :-). Teraz to mi w brzuszek weszlo, i w cycole (ohhhh jak ja sie ciesze, w koncu jest co pokazac ;-)) nio i w dupke troszke ale staram sie to tuszowac hehe.
A Twoj brzusio jest sliczniutki taki okraglutki, i tez widze, ze tylko tak weszlo
Dziewczyny wygladacie super. Jak dobrze, że coraz wiecej kobiet dba o siebie w ciąży i wygląda sexi. W niedziele mój kolega fotograf cyknie mi kilka fotek z brzuszkiem. Strasznie się napalił na tą sesję więc mam nadzieje, że niedługo będe mogła zaprezentowac efekty:-) Jeszcze tylko nie wymysliłam co na siebie ubrać...
klusiaM
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
klusia pieknie wyglądasz po avatarze zupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam!!
reklama
Śliczna
Podziel się: